• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Grilování & BBQ Džemy a marmelády
  • Recepty.cz
  • Játrová paštika
Napište svůj komentář k receptu

Játrová paštika

autor: Recepty
0.0
moje hodnoceni
3.8
hodnotilo: 4
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: neuvedeno
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Játrová paštika
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 1
      kg játra drůbeží
    • 1
      sklenice sádlo
    • 700
      g cibule
    • 500
      g cuketa
    • 500
      g paprika
    • 500
      g rajčata
    • 1
      ks česnek palička
    • 1
      balíček deko
    • 1
      lžička koření do mletého masa
    • 1
      lžička grilovací koření
    • 1
      lžička pepř mletý

Postup přípravy receptu

1
V pekáči rozpustíme sádlo, do kterého vložíme omytá a očistěná játra. Chvíli osmažíme, aby se játra zatáhly. Potom přidáme všechnu zeleninu pokrájenou na kousky, koření a deko a dáme do trouby asi na 45 min. péct. Nejdříve pečeme zakryté (asi 20 min.) potom odkryté, aby se odpařila voda. Po dopečení pomeleme na masovém strojku, dáme do skleniček a zavařujeme 45 min. na 100 °C. Pokud máte zahrádku, tak vás tato paštika vyjde hodně levně.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Játrová paštika IV.

Játrová paštika IV.

Játrová paštika na pomerančích

Játrová paštika na pomerančích

Jednoduchá játrová paštika s houbami

Jednoduchá játrová paštika s houbami

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Andulka | 23. 10. 2006 13:32

    Tak sem to skusila i bez Deka, dopadlo to docela k spokojenosti, pristi rok urcite zopakujeme. Diky za prima napad.

  • Andulka | 20. 10. 2006 12:57

    Pani Bohumilo, prosim jakou funkci tam ma to Deko? Je tam kvuli chuti, kvuli konzervaci? Rada bych na tohle spotrebovala posledni zeleninu kterou sem zachranila pred prvnim mrazikem a to Deko mi tam moc nesedi. Diky za odpoved.

  • Věra | 20. 10. 2006 07:52

    Písi si : Koupit 1 kg jater !!! a hurá do toho...už se těším díky předem za recept :-))

  • BOHUMILA SCHULZOVA | 19. 10. 2006 13:32

    Zdeničko, jsem moc ráda,že vám chutnalo.Jak jste sama poznala,žádné moc velké chystání a výsledek je působivý,my ženské si musíme umět vyšetřit čas i při vaření. :)

  • Zdena z JM | 9. 10. 2006 06:27

    Je opravdu vynikající.Kupované paštiky se k ní nedají vůbec přirovnat.Velice snadná příprava.Ani jsem se se zeleninou moc nekrájela. Papriky na půlky,rajčata na půlky a cibuli na čtvrtky.Játra jsem nekrájela vůbec.Ono se to všechno krásně rozdusí a pak namixuje.Budu vyrábět ještě z jedné dávky.Dávám 1.

  • BOHUMILA SCHULZOVA | 8. 8. 2006 13:03

    Paní Jano nic se neděje.Já si osobně myslím,že sádlem se nic neskazí.Takový řízek na sádle je pro mne největší pochoutka.Sádla není nikdy dost jak na jídlo tak na škaredé odřeniny.Mám zkušenosti.

  • Jana Kutačová | 8. 8. 2006 12:24

    Omlouvám se,já jsem myslela tu čtvrtkilovou.Nechtěla jsem napsat 500g.Určitě to bude dobré:o)

  • BOHUMILA SCHULZOVA | 8. 8. 2006 10:46

    Sádlo tvoří v této paštice pojidlo pokud ho tam dáte více tak je více tužší ale skvělá.

  • BOHUMILA SCHULZOVA | 8. 8. 2006 10:43

    Já dávám 1 celou vaničku ale pokud máte ráda mastnější můžete přidat.Vanička má obsah 250g.

  • Jana Kutačová | 8. 8. 2006 10:26

    Myslím,že autorka myslí tu 500g vaničku škvařeného sádla.Aspoň já bych ji tam dala..o)

  • Zdena z JM | 8. 8. 2006 09:28

    Zahrádku doma mám,ale velké jedlíky ne.Přesto to vyzkouším.Vypadá to zajímavě.V tom množství různých toustových pomazánek a různých omáček ze zeleniny je tohle trochu změna.Akorát nevím jaké množství sádla.Můžete,prosím upřesnit?

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Předkrmy, chuťovky & svačiny Pomazánky & dipy Maso & ryby & mořské plody Kuřecí Zavařování & nakládání
Maso Chuťovky Ostatní Pomazánky Zavařování a nakládání Drůbeží Dopolední svačina Svačina Pozdní večeře Pečení Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Česnek Cibule Cuketa DeKo Grilovací koření Játra Koření Paprika Pepř mletý Rajčata Sádlo
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Bramborové krokety

Bramborové krokety

Ovocný dort

Ovocný dort

Drůbeží játra rychlá a dobrá

Drůbeží játra rychlá a dobrá

Tiramisu s banánem

Tiramisu s banánem

Karamelové řezy s piškoty

Karamelové řezy s piškoty

Salámové špízy

Salámové špízy

Studentské rychlolangoše

Studentské rychlolangoše

Halušky s brynzou

Halušky s brynzou

Květák (brokolice) nejen v sýrovém bešamelu

Květák (brokolice) nejen v sýrovém…

Doporučujeme

30 minut
Kuře ve smetanové omáčce s parmazánem

Kuře ve smetanové omáčce s parmazánem

45 minut
Meruňkový kompot

Meruňkový kompot

30 minut
Plněné papriky podle časopisu F.O.O.D.

Plněné papriky podle časopisu F.O.O.D.

60 minut
Domácí rybízová marmeláda

Domácí rybízová marmeláda

45 minut
Masové špízy s bramborami

Masové špízy s bramborami

60 minut
Rybízová bábovka

Rybízová bábovka

45 minut
Pikantní čatní z meruněk

Pikantní čatní z meruněk

50 minut
Bramborový koláč se zeleninou

Bramborový koláč se zeleninou

30 minut
Zapečené těstoviny se zeleninou a houbami

Zapečené těstoviny se zeleninou a…

Poslední sledované recepty

40
Meruňková marmeláda (džem)
Meruňková marmeláda …
34
Jednoduché švestkovo-makové kynuté knedlíky
Jednoduché švestkovo…
32
Jednoduchá rajská omáčka
Jednoduchá rajská omáčka
28
Fazolková rýže - (nejen) příloha
Fazolková rýže - (nejen)…
27
Grilovaná zelenina s omáčkou chimichurri a fetou
Grilovaná zelenina s…

Zajímavé články

Nepotřebujeme ji, ale chceme! Růžová kabelka na bagety baví Instagram
Nepotřebujeme ji, ale chceme! Růžová kabelka na…
Nakládané okurky podle hvězd: Zkuste recept Evy Pilarové nebo Jiřiny Šejbalové
Nakládané okurky podle hvězd: Zkuste recept Evy…
9 superpotravin pro ženy 50+: Jezte je pravidelně a vaše tělo vám poděkuje
9 superpotravin pro ženy 50+: Jezte je pravidelně…
Vařte jako babička! 10 nejlepších letních jídel, která vám připomenou prázdniny na venkově
Vařte jako babička! 10 nejlepších letních jídel,…
Od pondělí do pátku: 5 nejlepších pomazánek, které oceníte nejen o letních prázdninách
Od pondělí do pátku: 5 nejlepších pomazánek,…
AHA.cz Nemluvná Bydžovská se odvázala: Otevřeně o chlastu a sexu

Nemluvná Bydžovská se odvázala: Otevřeně o chlastu a sexu

Mimibazar Řecko okouzlí každého cestovatele. Nabídne odpočinek, poznání i skvělou kuchyni

Řecko okouzlí každého cestovatele. Nabídne odpočinek, poznání i skvělou kuchyni

Dáma.cz JARMILA (54): Syn nás připravil o střechu nad hlavou, manžel se zhroutil

JARMILA (54): Syn nás připravil o střechu nad hlavou, manžel se zhroutil

Blesk pro ženy Nejstylovější denní looky z kolonády: Excelovala Pořízková, Peštová i Pauhofová

Nejstylovější denní looky z kolonády: Excelovala Pořízková, Peštová i Pauhofová

Ženy.cz Jste neustále bez energie? Bacha na čtyři typy lidí, co vás tajně vysávají

Jste neustále bez energie? Bacha na čtyři typy lidí, co vás tajně vysávají

Blesk.cz Švantnerová dala sbohem Varům: Předvedla nové vnady!

Švantnerová dala sbohem Varům: Předvedla nové vnady!

SportRevue.cz FOTO: Pikantní snímky norské modelky, která miluje Manchester United

FOTO: Pikantní snímky norské modelky, která miluje Manchester United

Maminka.cz Pobuřující a zvrhlé? Nikoli, takhle se vychovávalo za dob našich prababiček. Neuvěřitelné fotografie jsou důkazem!

Pobuřující a zvrhlé? Nikoli, takhle se vychovávalo za dob našich prababiček. Neuvěřitelné fotografie jsou důkazem!

Blesk Horoskopy Vědma Helen Stanku: Opustit manželku kvůli milence? Nejčastější dotaz k výkladu karet

Vědma Helen Stanku: Opustit manželku kvůli milence? Nejčastější dotaz k výkladu karet

  • Recepty.cz
  • Játrová paštika
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact