• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Dezerty Grilování & BBQ
  • Recepty.cz
  • Játrová paštika
Napište svůj komentář k receptu

Játrová paštika

autor: Recepty
0.0
moje hodnoceni
3.8
hodnotilo: 4
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: neuvedeno
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Játrová paštika
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 1
      kg játra drůbeží
    • 1
      sklenice sádlo
    • 700
      g cibule
    • 500
      g cuketa
    • 500
      g paprika
    • 500
      g rajčata
    • 1
      ks česnek palička
    • 1
      balíček deko
    • 1
      lžička koření do mletého masa
    • 1
      lžička grilovací koření
    • 1
      lžička pepř mletý

Postup přípravy receptu

1
V pekáči rozpustíme sádlo, do kterého vložíme omytá a očistěná játra. Chvíli osmažíme, aby se játra zatáhly. Potom přidáme všechnu zeleninu pokrájenou na kousky, koření a deko a dáme do trouby asi na 45 min. péct. Nejdříve pečeme zakryté (asi 20 min.) potom odkryté, aby se odpařila voda. Po dopečení pomeleme na masovém strojku, dáme do skleniček a zavařujeme 45 min. na 100 °C. Pokud máte zahrádku, tak vás tato paštika vyjde hodně levně.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Játrová paštika IV.

Játrová paštika IV.

Játrová paštika na pomerančích

Játrová paštika na pomerančích

Jednoduchá játrová paštika s houbami

Jednoduchá játrová paštika s houbami

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Andulka | 23. 10. 2006 13:32

    Tak sem to skusila i bez Deka, dopadlo to docela k spokojenosti, pristi rok urcite zopakujeme. Diky za prima napad.

  • Andulka | 20. 10. 2006 12:57

    Pani Bohumilo, prosim jakou funkci tam ma to Deko? Je tam kvuli chuti, kvuli konzervaci? Rada bych na tohle spotrebovala posledni zeleninu kterou sem zachranila pred prvnim mrazikem a to Deko mi tam moc nesedi. Diky za odpoved.

  • Věra | 20. 10. 2006 07:52

    Písi si : Koupit 1 kg jater !!! a hurá do toho...už se těším díky předem za recept :-))

  • BOHUMILA SCHULZOVA | 19. 10. 2006 13:32

    Zdeničko, jsem moc ráda,že vám chutnalo.Jak jste sama poznala,žádné moc velké chystání a výsledek je působivý,my ženské si musíme umět vyšetřit čas i při vaření. :)

  • Zdena z JM | 9. 10. 2006 06:27

    Je opravdu vynikající.Kupované paštiky se k ní nedají vůbec přirovnat.Velice snadná příprava.Ani jsem se se zeleninou moc nekrájela. Papriky na půlky,rajčata na půlky a cibuli na čtvrtky.Játra jsem nekrájela vůbec.Ono se to všechno krásně rozdusí a pak namixuje.Budu vyrábět ještě z jedné dávky.Dávám 1.

  • BOHUMILA SCHULZOVA | 8. 8. 2006 13:03

    Paní Jano nic se neděje.Já si osobně myslím,že sádlem se nic neskazí.Takový řízek na sádle je pro mne největší pochoutka.Sádla není nikdy dost jak na jídlo tak na škaredé odřeniny.Mám zkušenosti.

  • Jana Kutačová | 8. 8. 2006 12:24

    Omlouvám se,já jsem myslela tu čtvrtkilovou.Nechtěla jsem napsat 500g.Určitě to bude dobré:o)

  • BOHUMILA SCHULZOVA | 8. 8. 2006 10:46

    Sádlo tvoří v této paštice pojidlo pokud ho tam dáte více tak je více tužší ale skvělá.

  • BOHUMILA SCHULZOVA | 8. 8. 2006 10:43

    Já dávám 1 celou vaničku ale pokud máte ráda mastnější můžete přidat.Vanička má obsah 250g.

  • Jana Kutačová | 8. 8. 2006 10:26

    Myslím,že autorka myslí tu 500g vaničku škvařeného sádla.Aspoň já bych ji tam dala..o)

  • Zdena z JM | 8. 8. 2006 09:28

    Zahrádku doma mám,ale velké jedlíky ne.Přesto to vyzkouším.Vypadá to zajímavě.V tom množství různých toustových pomazánek a různých omáček ze zeleniny je tohle trochu změna.Akorát nevím jaké množství sádla.Můžete,prosím upřesnit?

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Předkrmy, chuťovky & svačiny Pomazánky & dipy Maso & ryby & mořské plody Kuřecí Zavařování & nakládání
Maso Chuťovky Ostatní Pomazánky Zavařování a nakládání Drůbeží Dopolední svačina Svačina Pozdní večeře Pečení Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Česnek Cibule Cuketa DeKo Grilovací koření Játra Koření Paprika Pepř mletý Rajčata Sádlo
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Kapustové řízky

Kapustové řízky

Salát z červené řepy

Salát z červené řepy

Šafránová rýže

Šafránová rýže

Krupičková polévka s vejcem

Krupičková polévka s vejcem

Beránek ořechový

Beránek ořechový

Bulharské řezy

Bulharské řezy

Kachna na medu

Kachna na medu

Bramborové šišky s mákem a švestkovou omáčkou

Bramborové šišky s mákem a švestkovou…

Rajčatovo-paprikový salát

Rajčatovo-paprikový salát

Doporučujeme

30 minut
Plněné papriky podle časopisu F.O.O.D.

Plněné papriky podle časopisu F.O.O.D.

30 minut
Rebarborový džem s vanilkou

Rebarborový džem s vanilkou

20 minut
Chřest s křupavou posýpkou a ztraceným vejcem

Chřest s křupavou posýpkou a…

35 minut
Nudle s hovězím masem a hoisin omáčkou

Nudle s hovězím masem a hoisin omáčkou

60 minut
Křehký dort s revení

Křehký dort s revení

20 minut
Sirup ze smrkových výhonků

Sirup ze smrkových výhonků

80 minut
Koprová omáčka se ztraceným vejcem

Koprová omáčka se ztraceným vejcem

10 minut
Domácí vanilkový a kakaový pribináček

Domácí vanilkový a kakaový pribináček

70 minut
Koláč z rebarbory

Koláč z rebarbory

Poslední sledované recepty

90
Čertovský mls
Čertovský mls
52
Havajské kuře huli huli
Havajské kuře huli huli
48
Sedlácké karé (kotleta) - minutka
Sedlácké karé (kotleta) …
43
Voňavý sirup z bezinkových květů
Voňavý sirup z…
27
Dim Sum knedlíčky
Dim Sum knedlíčky

Zajímavé články

Sladká krása, kterou je škoda sníst: Německá cukrářka vyrábí ty nejkrásnější veganské dorty
Sladká krása, kterou je škoda sníst: Německá…
Koprový čaj: Osvěžte tělo a duši jedinečným nápojem plným zdraví a chuti
Koprový čaj: Osvěžte tělo a duši jedinečným…
Smažený řízek 7x jinak: Holandský, s bylinkovou strouhankou i plněný Kyjev
Smažený řízek 7x jinak: Holandský, s bylinkovou…
Éčka pod drobnohledem: Co se skrývá za tajemnými kódy na obalech?
Éčka pod drobnohledem: Co se skrývá za tajemnými…
3x moučník na víkend: Spálený koláč, buchta s rebarborou a banánové vafle
3x moučník na víkend: Spálený koláč, buchta s…
AHA.cz Její partner už je minulost! Burešová představila nového chlapa

Její partner už je minulost! Burešová představila nového chlapa

Mimibazar První pomoc při spálení od slunce, poranění, nevolnosti i jet lagu: Homeopatická cestovní lékárnička

První pomoc při spálení od slunce, poranění, nevolnosti i jet lagu: Homeopatická cestovní lékárnička

Dáma.cz Takhle vypadala zima a Vánoce za socialismu. Které věci jste také měli?

Takhle vypadala zima a Vánoce za socialismu. Které věci jste také měli?

Blesk pro ženy Horoskop na další týden: Kdo bude emočně na dně a kdo vkročí do nové životní etapy?

Horoskop na další týden: Kdo bude emočně na dně a kdo vkročí do nové životní etapy?

Ženy.cz Test horoskopu: Narodila jste se ve správném znamení?

Test horoskopu: Narodila jste se ve správném znamení?

Blesk.cz Režisérka filmu Karavan s Geislerovou: V Cannes nám tleskali vestoje!

Režisérka filmu Karavan s Geislerovou: V Cannes nám tleskali vestoje!

SportRevue.cz FOTO: Bayern Mnichov trochu jinak. Kdopak má v klubu nejhezčí partnerku?

FOTO: Bayern Mnichov trochu jinak. Kdopak má v klubu nejhezčí partnerku?

Maminka.cz Herečka Brigitte Nielsen po deseti umělých oplodněních a následném porodu v 54 letech: Frida je moje největší výhra!

Herečka Brigitte Nielsen po deseti umělých oplodněních a následném porodu v 54 letech: Frida je moje největší výhra!

Blesk Horoskopy Horoskop na další týden: Kdo bude emočně na dně a kdo vkročí do nové životní etapy?

Horoskop na další týden: Kdo bude emočně na dně a kdo vkročí do nové životní etapy?

  • Recepty.cz
  • Játrová paštika
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact