• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Halloween Nakládané houby Krémové a husté polévky
  • Recepty.cz
  • Játrová čína
Napište svůj komentář k receptu

Játrová čína

autor: Uživatel (#121882)
0.0
moje hodnoceni
3.7
hodnotilo: 7
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Játrová čína
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 1
      kg cuketa nakrájená na kousky
    • 200
      g drůbeží játra
    • 2
      ks vejce
    • 1
      lžíce hořčice plnotučná
    • 1
      lžička sůl
    • 1
      lžíce maggi nebo Klasika
    • 3
      lžička sojová omáčka
    • 0,50
      lžička koření - čína
    • 2
      lžíce rostlinný olej
    • 1
      ks cibule
    • 1
      ks červená paprika
    • 1
      lžíce kečup - jemný
    • 2
      lžíce sterilovaný hrášek
    • 2
      lžíce nakládaná kukuřice
    • 1
      dl drůbeží vývar
    • olej

Postup přípravy receptu

1
Játra očistíme, nakrájíme na kousky a promícháme s cuketou. Přidáme vejce, hořčici, sůl, polévkové koření, sójovou omáčku, koření na čínu, kečup a rostlinný olej. Cibuli nakrájíme na tenčí kolečka, papriku na proužky a promícháme se směsí. Zalijeme vývarem a znovu dobře promícháme. Necháme odležet. V hlubší pánvi rozpálíme olej. Směs na něm za stálého míchání opečeme na mírném ohni po dobu asi 15-20 minut.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Játrová nádivka na pekáč

Játrová nádivka na pekáč

Játrová paštika IV.

Játrová paštika IV.

Polévka játrová (nebo ze sleziny)

Polévka játrová (nebo ze sleziny)

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • lenka žilková | 17. 7. 2006 14:30

    šlo to,zas někdy udělám,ale není to nic převratnýho

  • Tereza Jarčušková | 29. 5. 2006 07:12

    Včera som varila, je to skutočne výborné. Za 1.

  • Jana Kutačová | 27. 5. 2006 13:54

    Jako příloha je nejlepší rýže,ale také hranolky..:o))

  • Jana Kutačová | 27. 5. 2006 13:43

    Těmto játrům nevadí sůl,nebojte se,opravdu nebudou tvrdá..o))

  • Jana | 27. 5. 2006 12:55

    Drůbeží játra se mohou soslit.

  • sona | 27. 5. 2006 11:22

    Jaká příloha je nejlepší?

  • aja | 27. 5. 2006 11:21

    Játra se můžou osolit ? Nebudou tvrdé?

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Maso & ryby & mořské plody Vnitřnosti
Maso Vnitřnosti Oběd Večeře Restování Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Červená paprika Cibule Cuketa Drůbeží játra Drůbeží vývar Hořčice plnotučná Kečup - jemný Koření - Čína Maggi Nakládaná kukuřice Olej Rostlinný olej Sojová omáčka Sterilovaný hrášek Sůl Vejce
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Bramborová polévka zimní

Bramborová polévka zimní

Volské topinky

Volské topinky

Kokosová roláda jednoduše

Kokosová roláda jednoduše

Kuře na pomerančích

Kuře na pomerančích

Kakaové řezy s jablky

Kakaové řezy s jablky

Plněné knedle ve vajíčku

Plněné knedle ve vajíčku

Zelňačka III.

Zelňačka III.

Bylinková krkovička na černém pivu

Bylinková krkovička na černém pivu

Vanilkové mini bábovky

Vanilkové mini bábovky

Doporučujeme

40 minut
Kuřecí prsa Caprese

Kuřecí prsa Caprese

60 minut
Dýňový kompot

Dýňový kompot

40 minut
Kaplická cmunda

Kaplická cmunda

55 minut
Butter chicken masala

Butter chicken masala

30 minut
Vláčný perník s jablky

Vláčný perník s jablky

170 minut
Maďarský guláš

Maďarský guláš

15 minut
Dýňové latte

Dýňové latte

75 minut
Vanilkový cheesecake

Vanilkový cheesecake

80 minut
Dršťková polévka z václavek

Dršťková polévka z václavek

Poslední sledované recepty

32
Jednoduchá rajská omáčka
Jednoduchá rajská omáčka
31
Chudí rytíři
Chudí rytíři
20
Čevabčiči
Čevabčiči
18
Vláčný perník s jablky
Vláčný perník s jablky
18
Kuře (králík) v pikantní omáčce
Kuře (králík) v pikantní…

Zajímavé články

Pamela Anderson umí nejen hrát, ale i vařit a péct. Zkuste její hruškové galetky
Pamela Anderson umí nejen hrát, ale i vařit a…
Šťavnatá dýně v podzimní kuchyni: 8 sladkých i slaných receptů, které vám budou zatraceně chutnat
Šťavnatá dýně v podzimní kuchyni: 8 sladkých i…
Pečený květák umí překvapit. 3 recepty, které vám budou chutnat
Pečený květák umí překvapit. 3 recepty, které vám…
Co snídat, když čím dál víc zapomínáte? Nejlepším řešením je jedna chutná kombinace
Co snídat, když čím dál víc zapomínáte? Nejlepším…
7 důvodů, proč mít doma tortilly: Uděláte z nich rychlou večeři, svačinu, snídani i pohoštění pro návštěvu
7 důvodů, proč mít doma tortilly: Uděláte z nich…
AHA.cz Rozvod Ebena a Fišerové? Marek šel s pravdou ven!

Rozvod Ebena a Fišerové? Marek šel s pravdou ven!

Mimibazar Kniha na zimní večery: Užijte si romantiku s dávkou humoru, emocí a pořádnou porcí chemie

Kniha na zimní večery: Užijte si romantiku s dávkou humoru, emocí a pořádnou porcí chemie

Dáma.cz Vzpomínáte? Takto vypadaly oblíbené potraviny za komunismu. Mnohé milujeme dodnes

Vzpomínáte? Takto vypadaly oblíbené potraviny za komunismu. Mnohé milujeme dodnes

Blesk pro ženy Jak být na podzim stylová? Hvězdy sázejí na trik, který vždycky funguje!

Jak být na podzim stylová? Hvězdy sázejí na trik, který vždycky funguje!

Ženy.cz „Nesmíš si to tak brát.“ Proč dobře míněné rady lidem s depresí ubližují

„Nesmíš si to tak brát.“ Proč dobře míněné rady lidem s depresí ubližují

Blesk.cz Marie Doležalová boří tabu: Vtipně reaguje na dotazy o StarDance, kilech navíc i nový účes

Marie Doležalová boří tabu: Vtipně reaguje na dotazy o StarDance, kilech navíc i nový účes

SportRevue.cz FOTO: Martina Čechová, Radka Rosická a 35 dalších fotbalových sexy (ex)partnerek

FOTO: Martina Čechová, Radka Rosická a 35 dalších fotbalových sexy (ex)partnerek

Maminka.cz Jak a kdy rostou dětem zuby? Tady máte kalendář růstu mléčných zoubků

Jak a kdy rostou dětem zuby? Tady máte kalendář růstu mléčných zoubků

Blesk Horoskopy Magické datum 10. 10. je ideální pro životní změnu: Dnes pošlete do vesmíru přání!

Magické datum 10. 10. je ideální pro životní změnu: Dnes pošlete do vesmíru přání!

Další doporučené recepty:

Játra v rajčatové omáčce s hranolkama
Játra v rajčatové omáčce s hranolkama
Játra v trojobalu s dipem - rychle a chutně
Játra v trojobalu s dipem - rychle a…
Játra ze selete - raz, dva
Játra ze selete - raz, dva
Játrová krkovička na pórkovém sosu
Játrová krkovička na pórkovém sosu
Játrová nádivka na pekáč
Játrová nádivka na pekáč
Játrová omáčka - kořeněná a rychlá
Játrová omáčka - kořeněná a rychlá
  • Recepty.cz
  • Játrová čína
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact