• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Dezerty Grilování & BBQ
  • Recepty.cz
  • Játrová čína
Napište svůj komentář k receptu

Játrová čína

autor: Uživatel (#121882)
0.0
moje hodnoceni
3.7
hodnotilo: 7
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Játrová čína
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 1
      kg cuketa nakrájená na kousky
    • 200
      g drůbeží játra
    • 2
      ks vejce
    • 1
      lžíce hořčice plnotučná
    • 1
      lžička sůl
    • 1
      lžíce maggi nebo Klasika
    • 3
      lžička sojová omáčka
    • 0,50
      lžička koření - čína
    • 2
      lžíce rostlinný olej
    • 1
      ks cibule
    • 1
      ks červená paprika
    • 1
      lžíce kečup - jemný
    • 2
      lžíce sterilovaný hrášek
    • 2
      lžíce nakládaná kukuřice
    • 1
      dl drůbeží vývar
    • olej

Postup přípravy receptu

1
Játra očistíme, nakrájíme na kousky a promícháme s cuketou. Přidáme vejce, hořčici, sůl, polévkové koření, sójovou omáčku, koření na čínu, kečup a rostlinný olej. Cibuli nakrájíme na tenčí kolečka, papriku na proužky a promícháme se směsí. Zalijeme vývarem a znovu dobře promícháme. Necháme odležet. V hlubší pánvi rozpálíme olej. Směs na něm za stálého míchání opečeme na mírném ohni po dobu asi 15-20 minut.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Játrová nádivka na pekáč

Játrová nádivka na pekáč

Játrová paštika IV.

Játrová paštika IV.

Polévka játrová (nebo ze sleziny)

Polévka játrová (nebo ze sleziny)

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • lenka žilková | 17. 7. 2006 14:30

    šlo to,zas někdy udělám,ale není to nic převratnýho

  • Tereza Jarčušková | 29. 5. 2006 07:12

    Včera som varila, je to skutočne výborné. Za 1.

  • Jana Kutačová | 27. 5. 2006 13:54

    Jako příloha je nejlepší rýže,ale také hranolky..:o))

  • Jana Kutačová | 27. 5. 2006 13:43

    Těmto játrům nevadí sůl,nebojte se,opravdu nebudou tvrdá..o))

  • Jana | 27. 5. 2006 12:55

    Drůbeží játra se mohou soslit.

  • sona | 27. 5. 2006 11:22

    Jaká příloha je nejlepší?

  • aja | 27. 5. 2006 11:21

    Játra se můžou osolit ? Nebudou tvrdé?

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Maso & ryby & mořské plody Vnitřnosti
Maso Vnitřnosti Oběd Večeře Restování Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Červená paprika Cibule Cuketa Drůbeží játra Drůbeží vývar Hořčice plnotučná Kečup - jemný Koření - Čína Maggi Nakládaná kukuřice Olej Rostlinný olej Sojová omáčka Sterilovaný hrášek Sůl Vejce
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Drůbeží játra rychlá a dobrá

Drůbeží játra rychlá a dobrá

Tvarohová pomazánka

Tvarohová pomazánka

Zapékané masíčko se sýry

Zapékané masíčko se sýry

Kefírová buchta od Camm

Kefírová buchta od Camm

Nudle s tvarohem

Nudle s tvarohem

Bezmasé zapečené těstoviny s olivami

Bezmasé zapečené těstoviny s olivami

Krůtí křídlo pečené na houbách

Krůtí křídlo pečené na houbách

Křehký kokosový koláč s jablky - mřížkový

Křehký kokosový koláč s jablky -…

Kachna pomalu pečená

Kachna pomalu pečená

Doporučujeme

30 minut
Těstovinový salát Caprese

Těstovinový salát Caprese

20 minut
Pizza Margherita

Pizza Margherita

Hrnková bublanina s třešněmi

Hrnková bublanina s třešněmi

30 minut
Jihočeská kulajda podle časopisu F.O.O.D.

Jihočeská kulajda podle časopisu F.O…

30 minut
Plněné papriky podle časopisu F.O.O.D.

Plněné papriky podle časopisu F.O.O.D.

20 minut
Jahodový cheesecake do skleničky

Jahodový cheesecake do skleničky

20 minut
Poke bowl s lososem

Poke bowl s lososem

40 minut
Sněhová roláda

Sněhová roláda

40 minut
Kofty s tzatziki

Kofty s tzatziki

Poslední sledované recepty

63
Řecký salát s cizrnou
Řecký salát s cizrnou
53
Dýňová tortila
Dýňová tortila
31
Celozrnný chléb z domácí pekárny
Celozrnný chléb z domácí…
31
Pórková polévka s cizrnou
Pórková polévka s cizrnou
22
Čočkové placičky ala bramboráčky
Čočkové placičky ala…

Zajímavé články

Sladké léto podle Pepy Maršálka: Vyzkoušejte jeho recept na bublaninu nebo tvarohové vafle
Sladké léto podle Pepy Maršálka: Vyzkoušejte jeho…
Jak zpracovat celé kuře? Využijte ho na polévku, hlavní jídlo i salát
Jak zpracovat celé kuře? Využijte ho na polévku,…
6 turbo potravin, které vám pomůžou rychle zhubnout do plavek
6 turbo potravin, které vám pomůžou rychle…
Od pondělí do pátku: Večeře bez masa, které budou chutnat i zapřisáhlým masožravcům
Od pondělí do pátku: Večeře bez masa, které budou…
Superpotravina týdne: Třešně. 5 dobrých důvodů, proč si je dát právě teď, plus skvělé recepty
Superpotravina týdne: Třešně. 5 dobrých důvodů,…
AHA.cz Turistka Kate Hudsonová v Řecku: Létá nahoře bez!

Turistka Kate Hudsonová v Řecku: Létá nahoře bez!

Mimibazar Čtení na léto: Hříšný jako Jesse - erotický román, který tě nenechá spát

Čtení na léto: Hříšný jako Jesse - erotický román, který tě nenechá spát

Dáma.cz Nenávist podle znamení: Ryby nenávidí agresi, Raci kritiku a Lvi úspěch druhých

Nenávist podle znamení: Ryby nenávidí agresi, Raci kritiku a Lvi úspěch druhých

Blesk pro ženy StarDance Tour plná hvězd, ikonických příběhů i změn: Kdo usedne v porotě a kdo mění partnera?

StarDance Tour plná hvězd, ikonických příběhů i změn: Kdo usedne v porotě a kdo mění partnera?

Ženy.cz Jablko, Oliva nebo také Šalvěj: Které celebrity pojmenovaly své děti podle jídla?

Jablko, Oliva nebo také Šalvěj: Které celebrity pojmenovaly své děti podle jídla?

Blesk.cz Sexy nevěsta Demi Lovato: Na líbánkách poloviční!

Sexy nevěsta Demi Lovato: Na líbánkách poloviční!

SportRevue.cz FOTO : Sexy Soccer! I takhle (kdysi) vypadalo žhavé (a polonahé) fotbalové léto

FOTO : Sexy Soccer! I takhle (kdysi) vypadalo žhavé (a polonahé) fotbalové léto

Maminka.cz Od kdy může mít dítě v autě jen podsedák? Nepospíchejte, tohle vás nejspíš překvapí

Od kdy může mít dítě v autě jen podsedák? Nepospíchejte, tohle vás nejspíš překvapí

Blesk Horoskopy Psí horoskop: Jaké znamení je váš čtyřnohý miláček?

Psí horoskop: Jaké znamení je váš čtyřnohý miláček?

Další doporučené recepty:

Játra v rajčatové omáčce s hranolkama
Játra v rajčatové omáčce s hranolkama
Játra v trojobalu s dipem - rychle a chutně
Játra v trojobalu s dipem - rychle a…
Játra ze selete - raz, dva
Játra ze selete - raz, dva
Játrová krkovička na pórkovém sosu
Játrová krkovička na pórkovém sosu
Játrová nádivka na pekáč
Játrová nádivka na pekáč
Játrová omáčka - kořeněná a rychlá
Játrová omáčka - kořeněná a rychlá
  • Recepty.cz
  • Játrová čína
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact