• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Halloween Nakládané houby Krémové a husté polévky
  • Recepty.cz
  • Játra v trojobalu s dipem - rychle a chutně
Napište svůj komentář k receptu

Játra v trojobalu s dipem - rychle a chutně

autor: recepty73
0.0
moje hodnoceni
5.0
hodnotilo: 13
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Játra v trojobalu s dipem - rychle a chutně
Játra v trojobalu s dipem - rychle a chutně
Játra v trojobalu s dipem - rychle a chutně
2fotografie
Nahrát fotku
 

Suroviny

2 porce
    • 400
      g játra : vepřová, drůbeží, králičí
    • sůl
    • koření : pepř, kmín, pálivá paprika nebo sladká, sušený česnek... případně směsi koření
    • hladká mouka
    • rozšlehané vejce
    • strouhanka - nejlépe čerstvě namletá, ze starších rohlíků
    • olej na smažení
  • Dip:
    • 150
      g zakysaná smetana tučná, případně řecký jogurt
    • sůl
    • 1
      lžička zázvor čerstvě nastrouhaný, cca
    • 1
      lžička česnek čerstvě nastrouhaný

Postup přípravy receptu

1
Nejprve si připravíme dip, aby se nám stihl v chladu trochu proležet: v zakysané smetaně promícháme zázvor, česnek a sůl - každý přidá zázvor s česnekem a solí dle vlastní chuti.
2
Játra očistíme, vepřová pokrájíme na slabší plátky a drůbeží či králičí na menší díly. Osolíme a okořeníme dle chuti, obalíme v mouce, rozšlehaném vejci a ve strouhance. Klademe do rozpáleného oleje a zprudka smažíme ze vřech stran dozlatova. Podáváme s pikantním dipem a bramborovou přílohou či pečivem.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Játra rychle a chutně

Játra rychle a chutně

Smažená játra s dipem

Smažená játra s dipem

Rychle, zdravě a chutně losos

Rychle, zdravě a chutně losos

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Maruš | 7. 2. 2017 12:44

    Manželovi játra už ani jinak nedělám, protože takhle jsou prý nejlepší.

  • Pavla | 8. 11. 2016 18:04

    Výborný jatra :•)

  • Majdalka | 27. 4. 2016 15:35

    Vynikající :-*

  • Libus | 16. 2. 2016 12:35

    Za manzela posilam velke dik, pry si na jatrech jeste nikdy tak nepochutnal.

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Předkrmy, chuťovky & svačiny Jednohubky Omáčky & guláše Maso & ryby & mořské plody Vnitřnosti
Maso Chuťovky Ostatní Vnitřnosti Zálivky a omáčky Slané Oběd Svačina Večeře Smažení Chlazení Silvestr Návštěva Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Česnek Hladká mouka Játra Koření Olej Rozšlehané vejce Strouhanka Sůl Zakysaná smetana Zázvor
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Hrachová polévka

Hrachová polévka

Těstoviny s houbami

Těstoviny s houbami

Pudinkový dort z listového těsta a jablky

Pudinkový dort z listového těsta a…

Celerová polévka II.

Celerová polévka II.

Šklebíci z listového těsta

Šklebíci z listového těsta

Italská kuchyně- předkrmy - salát Caprese

Italská kuchyně- předkrmy - salát…

Dýňová polévka III.

Dýňová polévka III.

Tvarohové kynuté buchty

Tvarohové kynuté buchty

Kuřecí srdíčka - pečená

Kuřecí srdíčka - pečená

Doporučujeme

40 minut
Kaplická cmunda

Kaplická cmunda

20 minut
Rychlá mexická fazolová polévka

Rychlá mexická fazolová polévka

45 minut
Kuřecí mini řízečky s bylinkovou strouhankou

Kuřecí mini řízečky s bylinkovou…

90 minut
Francouzské brambory

Francouzské brambory

80 minut
Strouhaný kakaový koláč

Strouhaný kakaový koláč

45 minut
Těstoviny s omáčkou z pečené zeleniny

Těstoviny s omáčkou z pečené zeleniny

60 minut
Tvarohová bábovka

Tvarohová bábovka

35 minut
Palačinka z trouby s karamelizovaným ovocem

Palačinka z trouby s karamelizovaným…

40 minut
Dýňový koláč s krémem ze smetanového sýra

Dýňový koláč s krémem ze smetanového…

Poslední sledované recepty

42
Polévka z pečené mrkve a červené čočky
Polévka z pečené mrkve a…
37
Ceviche v rajčatové omáčce
Ceviche v rajčatové…
18
Jednoduchá rajská omáčka
Jednoduchá rajská omáčka
17
Cukety plněné mletým masem
Cukety plněné mletým…
13
Domácí kuřecí čína
Domácí kuřecí čína

Zajímavé články

Rajčata v konzervě: Na co se hodí celá, krájená, drcená či pasírovaná?
Rajčata v konzervě: Na co se hodí celá, krájená,…
Strouhaná buchta podle Jiřiny Bohdalové: Úžasná rychlovka, díky které se blýsknete
Strouhaná buchta podle Jiřiny Bohdalové: Úžasná…
Domácí smažák: Naučte se 7 triků, díky kterým bude naprosto dokonalý
Domácí smažák: Naučte se 7 triků, díky kterým…
Přepuštěné máslo: Recept na ghí je jednoduchý a zvládnete ho i vy
Přepuštěné máslo: Recept na ghí je jednoduchý a…
Domácí nudle: Z jednoho těsta můžete vyrobit zavářku do polévek i základ hlavních jídel
Domácí nudle: Z jednoho těsta můžete vyrobit…
AHA.cz Hrušínský ml. alias Pešek z Ulice: Rakovina plic a ledviny!

Hrušínský ml. alias Pešek z Ulice: Rakovina plic a ledviny!

Mimibazar Jak stres ničí vaše tělo: Naučte se ho zastavit dřív, než bude pozdě

Jak stres ničí vaše tělo: Naučte se ho zastavit dřív, než bude pozdě

Dáma.cz Tato bunda je ideální na přechodné období: Oblíbila si ji i první dáma! Kde ji už nyní koupíte?

Tato bunda je ideální na přechodné období: Oblíbila si ji i první dáma! Kde ji už nyní koupíte?

Blesk pro ženy Olympijská kolekce je venku! V tomhle budou čeští sportovci zářit v Miláně

Olympijská kolekce je venku! V tomhle budou čeští sportovci zářit v Miláně

Ženy.cz 5 skvělých raperek, které mě brutálně baví. Máte je v playlistu taky?

5 skvělých raperek, které mě brutálně baví. Máte je v playlistu taky?

Blesk.cz Rudý ďábel Ewa Farna: V kůži a korzetu rozpálila nákupák!

Rudý ďábel Ewa Farna: V kůži a korzetu rozpálila nákupák!

SportRevue.cz 35 nejdražších přestupů fotbalové historie. Než skončí léto, pořadí se opět změní

35 nejdražších přestupů fotbalové historie. Než skončí léto, pořadí se opět změní

Maminka.cz KVÍZ: Kolik si toho pamatujete z první a druhé třídy? Otestujte se, jak jste na tom s prvoukou

KVÍZ: Kolik si toho pamatujete z první a druhé třídy? Otestujte se, jak jste na tom s prvoukou

Blesk Horoskopy Štíři a jejich nelehký karmický úkol. A jak to mají se sexem?

Štíři a jejich nelehký karmický úkol. A jak to mají se sexem?

Další doporučené recepty:

Játra s kari jablky
Játra s kari jablky
Játra s pomerančovou omáčkou
Játra s pomerančovou omáčkou
Játra v rajčatové omáčce s hranolkama
Játra v rajčatové omáčce s hranolkama
Játra ze selete - raz, dva
Játra ze selete - raz, dva
Játrová čína
Játrová čína
Játrová krkovička na pórkovém sosu
Játrová krkovička na pórkovém sosu
  • Recepty.cz
  • Játra v trojobalu s dipem - rychle a chutně
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact