Chutná úprava jater, relativně rychle hotovo, jako oběd pro všední den doporučuji.
Výborné!!!!Dělala jsem více šťávy a podávala s rýží.
Evropa za plotnou Nepovšiml jsem si, že by tento specifický aspekt poevropšťování byl ve významném záběru dnešní publicistiky, která každodenně pobývá u všelijakých evropských témat. Proto několik řádků na dané téma: „Obžerství zahubilo více lidí než meč“ praví jedna antická moudrost. „Jídlo je počestná rozkoš těla“, tolik v protikladu říká moudrost středověká. V obou rčeních je uložená tisíciletá zkušenost lidí s jídlem. Nuzák, dostane-li se k soustu, nebo nedej Bůh do pánského stavu, nejen strhá koně, jak si povšiml už Shakespeare, ale nezřízenou žravostí strhá svůj břich a poškodí si útroby. Máme ještě v živé paměti žranice totalitních mocipánů. Vznikaly pak humorné situace jako ta, kdy na tribunách při pění internacionály, zatahujíce panděra, zpívali pupkatí tajemníci i tu pasáž v níž se nabádá: „již vzhůru všichni, již hlad zhnět“:Počestnou rozkoší těla je jídlo těm, kteří znají míru, umějí z přijímání živin učinit estetickou záležitost.
Skvělá obměna jídla z jater. Příjemná chuť,jen se po ní zaprášilo.Brzo udělám zase.
Je to moc dobré ,udělám to jako překvapení pro návštěvu,prostě super...
Dobrý večerMusím říci, že jsem také jedla na směsi HALALI jako paní ELA a bylo vynikající
jedla jsem připravené na směsi "Halali" - vynikající!!!
Tak jsem to v sobotu vyzkoušela, a moc nám to s manželem chutnalo, měli jsme to s rýži. Doporučuji, je to mňamka.
To je moc dobrý jídlo, vyzkoušejte, pokud máte rádi játra.
Dnes jsem zkusial uvařit.Je to rychlé,ale klasika je asi nejlepší.
Zkusím...já tedy dělám játra jako na guláš a dokonce to jí i můj kamarád, který jinak játra nerad :-)) A hlavně nesmí být moc na jemno - zprotiveno ze školní jídelny...
Dobrý receptík,zase trochu jiný,játra bych mohla dnes a denně.Ale nejraději mám s topinkou,tak vyzkouším.Dík za recept.