• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Džemy a marmelády Okurky Recepty z cukety
  • Recepty.cz
  • Játra v sýrové omáčce
Napište svůj komentář k receptu

Játra v sýrové omáčce

autor: Zdena z JM
0.0
moje hodnoceni
4.5
hodnotilo: 2
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Játra v sýrové omáčce
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 600
      g játra drůbeží
    • 100
      g anglická slanina
    • 1
      ks mrkev
    • 1
      ks cibule
    • 100
      g tavený sýr např. Lipno s Nivou - má výraznější chuť
    • sůl
    • pepř mletý
    • kari
    • rostlinný olej

Postup přípravy receptu

1
Játra nakrájíme na kousky, mrkev na nudličky, cibuli a slaninu na kostičky. Na lžíci oleje nebo sádla dáme opražit cibuli a slaninu. Přidáme játra a mrkev. Osmahneme, podlijeme trochou vody a dusíme doměkka. Ochutíme solí, pepřem a kari kořením. Pokud je šťáva vydušená, přilejeme trochu vody, abychom měli dostatek omáčky. Přidáme tavený sýr a necháme jej rozpustit. Podáváme s těstovinami nebo rýží.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Vepřová játra ve vinné omáčce

Vepřová játra ve vinné omáčce

Játra v rajčatové omáčce s hranolkama

Játra v rajčatové omáčce s hranolkama

Kuřecí mňamka ve smetanovo sýrové omáčce

Kuřecí mňamka ve smetanovo sýrové…

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • ČernáLuna
    ČernáLuna | 23. 11. 2013 15:48

    Chutná úprava jater, relativně rychle hotovo, jako oběd pro všední den doporučuji.

  • eva peterková | 6. 1. 2009 20:45

    Výborné!!!!Dělala jsem více šťávy a podávala s rýží.

  • Antonín siuda mgr | 26. 1. 2008 09:56

    Evropa za plotnou Nepovšiml jsem si, že by tento specifický aspekt poevropšťování byl ve významném záběru dnešní publicistiky, která každodenně pobývá u všelijakých evropských témat. Proto několik řádků na dané téma: „Obžerství zahubilo více lidí než meč“ praví jedna antická moudrost. „Jídlo je počestná rozkoš těla“, tolik v protikladu říká moudrost středověká. V obou rčeních je uložená tisíciletá zkušenost lidí s jídlem. Nuzák, dostane-li se k soustu, nebo nedej Bůh do pánského stavu, nejen strhá koně, jak si povšiml už Shakespeare, ale nezřízenou žravostí strhá svůj břich a poškodí si útroby. Máme ještě v živé paměti žranice totalitních mocipánů. Vznikaly pak humorné situace jako ta, kdy na tribunách při pění internacionály, zatahujíce panděra, zpívali pupkatí tajemníci i tu pasáž v níž se nabádá: „již vzhůru všichni, již hlad zhnět“:Počestnou rozkoší těla je jídlo těm, kteří znají míru, umějí z přijímání živin učinit estetickou záležitost.

  • Marie Dubcová | 17. 12. 2006 20:03

    Skvělá obměna jídla z jater. Příjemná chuť,jen se po ní zaprášilo.Brzo udělám zase.

  • Jana Králová | 26. 11. 2006 01:00

    Je to moc dobré ,udělám to jako překvapení pro návštěvu,prostě super...

  • Dáša Daňková | 25. 11. 2006 20:30

    Dobrý večerMusím říci, že jsem také jedla na směsi HALALI jako paní ELA a bylo vynikající

  • ELA | 21. 11. 2006 13:11

    jedla jsem připravené na směsi "Halali" - vynikající!!!

  • Alena | 20. 11. 2006 10:55

    Tak jsem to v sobotu vyzkoušela, a moc nám to s manželem chutnalo, měli jsme to s rýži. Doporučuji, je to mňamka.

  • Aninka | 19. 11. 2006 09:39

    To je moc dobrý jídlo, vyzkoušejte, pokud máte rádi játra.

  • Adela Kmoníčková | 16. 11. 2006 19:19

    Dnes jsem zkusial uvařit.Je to rychlé,ale klasika je asi nejlepší.

  • Jana | 14. 11. 2006 11:32

    Zkusím...já tedy dělám játra jako na guláš a dokonce to jí i můj kamarád, který jinak játra nerad :-)) A hlavně nesmí být moc na jemno - zprotiveno ze školní jídelny...

  • Maruš | 3. 10. 2006 13:05

    Dobrý receptík,zase trochu jiný,játra bych mohla dnes a denně.Ale nejraději mám s topinkou,tak vyzkouším.Dík za recept.

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Maso & ryby & mořské plody Kuřecí Vnitřnosti Uzeniny & mleté maso
Maso Vnitřnosti Drůbeží Uzeniny Oběd Večeře Vaření Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Anglická slanina Cibule Játra Kari Mrkev Pepř mletý Rostlinný olej Sůl Tavený sýr
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Pečená zelenina

Pečená zelenina

Hovězí maso na zázvoru

Hovězí maso na zázvoru

Studený pikantní bůček

Studený pikantní bůček

Tvarohová pomazánka extra

Tvarohová pomazánka extra

Kapustový prívarok

Kapustový prívarok

Slaný řecký koláč

Slaný řecký koláč

Barevná minutka - trikolora

Barevná minutka - trikolora

Rychlé banánové lívance

Rychlé banánové lívance

Hlíva s přírodním masem - minutka

Hlíva s přírodním masem - minutka

Doporučujeme

30 minut
Zapečené těstoviny se zeleninou a houbami

Zapečené těstoviny se zeleninou a…

40 minut
Polévka z pečené mrkve a červené čočky

Polévka z pečené mrkve a červené čočky

120 minut
Pikantní pečený bůček

Pikantní pečený bůček

65 minut
Houbová omáčka s bramborovými buchtami

Houbová omáčka s bramborovými buchtami

50 minut
Cuketové kuličky v rajčatové omáčce

Cuketové kuličky v rajčatové omáčce

40 minut
Hrnková dýňová roláda

Hrnková dýňová roláda

Křížaly - sušená jablka

Křížaly - sušená jablka

50 minut
Makovec se švestkami

Makovec se švestkami

15 minut
Huevos rancheros

Huevos rancheros

Poslední sledované recepty

136
Gnocchi se zelím a mletým masem
Gnocchi se zelím a…
81
Kuskus se zeleninou a tuňákem
Kuskus se zeleninou a…
74
Houbové rizito (rýže) po našem
Houbové rizito (rýže) po…
37
Zapečené těstoviny se zeleninou a houbami
Zapečené těstoviny se…
34
Jednoduchá fazolková polévka
Jednoduchá fazolková…

Zajímavé články

Od pondělí do pátku: Rychlé a lehké večeře s vůní podzimu
Od pondělí do pátku: Rychlé a lehké večeře s vůní…
Školní svačiny podle Margit Slimákové: Tipy a rady, aby dětem chutnaly a neskončily v koši
Školní svačiny podle Margit Slimákové: Tipy a…
Dorty jako malované? Omyl! Tyto jsou opravdu malované a ještě si na nich pochutnáte!
Dorty jako malované? Omyl! Tyto jsou opravdu…
Zelená rajčata nevyhazujte! Nechte je doma dozrát, usmažte je nebo z nich udělejte kečup
Zelená rajčata nevyhazujte! Nechte je doma dozrát…
Fíky dozrávají. Dopřejte si tohle zdravé a šťavnaté ovoce, které milovala i královna Kleopatra
Fíky dozrávají. Dopřejte si tohle zdravé a…
AHA.cz Všechno vzhůru nohama: Pravda o vztahu Adamczykových

Všechno vzhůru nohama: Pravda o vztahu Adamczykových

Mimibazar Poutavý svět kávy: Od zrnka v Etiopii po váš šálek

Poutavý svět kávy: Od zrnka v Etiopii po váš šálek

Dáma.cz 10 žen, o kterých neuvěříte, že existují: Jsou dílem přírody, nebo plastických chirurgů?

10 žen, o kterých neuvěříte, že existují: Jsou dílem přírody, nebo plastických chirurgů?

Blesk pro ženy Jak roztáhnout příliš úzké džíny? Vyzkoušejte osvědčené triky

Jak roztáhnout příliš úzké džíny? Vyzkoušejte osvědčené triky

Ženy.cz „Dělám to přece pro tebe!“ Jak dobré úmysly ničí vztahy

„Dělám to přece pro tebe!“ Jak dobré úmysly ničí vztahy

Blesk.cz Konvičková, Bagárová a Bendig: Přiznali toxické vztahy!

Konvičková, Bagárová a Bendig: Přiznali toxické vztahy!

SportRevue.cz FOTO, VIDEO: Paige Spiranac - nejrajcovnější golfistka světa žhaví Instagram

FOTO, VIDEO: Paige Spiranac - nejrajcovnější golfistka světa žhaví Instagram

Maminka.cz Má spinální atrofii, je na vozíku, ale přesto se stala matkou. 'Lidé nechápali, proč nejdu na potrat,' diví se statečná Alex

Má spinální atrofii, je na vozíku, ale přesto se stala matkou. 'Lidé nechápali, proč nejdu na potrat,' diví se statečná Alex

Blesk Horoskopy Kdo je největší lakomec zvěrokruhu? Tahle tři znamení se nerada dělí

Kdo je největší lakomec zvěrokruhu? Tahle tři znamení se nerada dělí

  • Recepty.cz
  • Játra v sýrové omáčce
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact