• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Dezerty Grilování & BBQ
  • Recepty.cz
  • Játra v sýrové omáčce
Napište svůj komentář k receptu

Játra v sýrové omáčce

autor: Zdena z JM
0.0
moje hodnoceni
4.5
hodnotilo: 2
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Játra v sýrové omáčce
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 600
      g játra drůbeží
    • 100
      g anglická slanina
    • 1
      ks mrkev
    • 1
      ks cibule
    • 100
      g tavený sýr např. Lipno s Nivou - má výraznější chuť
    • sůl
    • pepř mletý
    • kari
    • rostlinný olej

Postup přípravy receptu

1
Játra nakrájíme na kousky, mrkev na nudličky, cibuli a slaninu na kostičky. Na lžíci oleje nebo sádla dáme opražit cibuli a slaninu. Přidáme játra a mrkev. Osmahneme, podlijeme trochou vody a dusíme doměkka. Ochutíme solí, pepřem a kari kořením. Pokud je šťáva vydušená, přilejeme trochu vody, abychom měli dostatek omáčky. Přidáme tavený sýr a necháme jej rozpustit. Podáváme s těstovinami nebo rýží.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Vepřová játra ve vinné omáčce

Vepřová játra ve vinné omáčce

Játra v rajčatové omáčce s hranolkama

Játra v rajčatové omáčce s hranolkama

Kuřecí mňamka ve smetanovo sýrové omáčce

Kuřecí mňamka ve smetanovo sýrové…

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • ČernáLuna
    ČernáLuna | 23. 11. 2013 15:48

    Chutná úprava jater, relativně rychle hotovo, jako oběd pro všední den doporučuji.

  • eva peterková | 6. 1. 2009 20:45

    Výborné!!!!Dělala jsem více šťávy a podávala s rýží.

  • Antonín siuda mgr | 26. 1. 2008 09:56

    Evropa za plotnou Nepovšiml jsem si, že by tento specifický aspekt poevropšťování byl ve významném záběru dnešní publicistiky, která každodenně pobývá u všelijakých evropských témat. Proto několik řádků na dané téma: „Obžerství zahubilo více lidí než meč“ praví jedna antická moudrost. „Jídlo je počestná rozkoš těla“, tolik v protikladu říká moudrost středověká. V obou rčeních je uložená tisíciletá zkušenost lidí s jídlem. Nuzák, dostane-li se k soustu, nebo nedej Bůh do pánského stavu, nejen strhá koně, jak si povšiml už Shakespeare, ale nezřízenou žravostí strhá svůj břich a poškodí si útroby. Máme ještě v živé paměti žranice totalitních mocipánů. Vznikaly pak humorné situace jako ta, kdy na tribunách při pění internacionály, zatahujíce panděra, zpívali pupkatí tajemníci i tu pasáž v níž se nabádá: „již vzhůru všichni, již hlad zhnět“:Počestnou rozkoší těla je jídlo těm, kteří znají míru, umějí z přijímání živin učinit estetickou záležitost.

  • Marie Dubcová | 17. 12. 2006 20:03

    Skvělá obměna jídla z jater. Příjemná chuť,jen se po ní zaprášilo.Brzo udělám zase.

  • Jana Králová | 26. 11. 2006 01:00

    Je to moc dobré ,udělám to jako překvapení pro návštěvu,prostě super...

  • Dáša Daňková | 25. 11. 2006 20:30

    Dobrý večerMusím říci, že jsem také jedla na směsi HALALI jako paní ELA a bylo vynikající

  • ELA | 21. 11. 2006 13:11

    jedla jsem připravené na směsi "Halali" - vynikající!!!

  • Alena | 20. 11. 2006 10:55

    Tak jsem to v sobotu vyzkoušela, a moc nám to s manželem chutnalo, měli jsme to s rýži. Doporučuji, je to mňamka.

  • Aninka | 19. 11. 2006 09:39

    To je moc dobrý jídlo, vyzkoušejte, pokud máte rádi játra.

  • Adela Kmoníčková | 16. 11. 2006 19:19

    Dnes jsem zkusial uvařit.Je to rychlé,ale klasika je asi nejlepší.

  • Jana | 14. 11. 2006 11:32

    Zkusím...já tedy dělám játra jako na guláš a dokonce to jí i můj kamarád, který jinak játra nerad :-)) A hlavně nesmí být moc na jemno - zprotiveno ze školní jídelny...

  • Maruš | 3. 10. 2006 13:05

    Dobrý receptík,zase trochu jiný,játra bych mohla dnes a denně.Ale nejraději mám s topinkou,tak vyzkouším.Dík za recept.

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Maso & ryby & mořské plody Kuřecí Vnitřnosti Uzeniny & mleté maso
Maso Vnitřnosti Drůbeží Uzeniny Oběd Večeře Vaření Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Anglická slanina Cibule Játra Kari Mrkev Pepř mletý Rostlinný olej Sůl Tavený sýr
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Zavařené houby ve sladkokyselém nálevu

Zavařené houby ve sladkokyselém nálevu

Frýdecká kotleta v alobalu

Frýdecká kotleta v alobalu

Francouzské brambory - bez vaření

Francouzské brambory - bez vaření

Frankfurtská polévka s hlívou

Frankfurtská polévka s hlívou

Mrkvové placičky

Mrkvové placičky

Caprese z červené řepy

Caprese z červené řepy

Mrkvové šátečky s povidly

Mrkvové šátečky s povidly

Adžika - zeleninová pasta

Adžika - zeleninová pasta

Margot buchta z remosky

Margot buchta z remosky

Doporučujeme

40 minut
Nasi Goreng - indonéská smažená rýže

Nasi Goreng - indonéská smažená rýže

30 minut
Rebarborový džem s vanilkou

Rebarborový džem s vanilkou

20 minut
Chřest s křupavou posýpkou a ztraceným vejcem

Chřest s křupavou posýpkou a…

35 minut
Nudle s hovězím masem a hoisin omáčkou

Nudle s hovězím masem a hoisin omáčkou

60 minut
Křehký dort s revení

Křehký dort s revení

20 minut
Sirup ze smrkových výhonků

Sirup ze smrkových výhonků

80 minut
Koprová omáčka se ztraceným vejcem

Koprová omáčka se ztraceným vejcem

10 minut
Domácí vanilkový a kakaový pribináček

Domácí vanilkový a kakaový pribináček

70 minut
Koláč z rebarbory

Koláč z rebarbory

Poslední sledované recepty

51
Sýrové nugetky s brokolicí
Sýrové nugetky s…
31
Jednoduchá rajská omáčka
Jednoduchá rajská omáčka
25
Jablečný koláč IV.
Jablečný koláč IV.
23
Velikonoční nádivka
Velikonoční nádivka
23
Rajčatový salát III.
Rajčatový salát III.

Zajímavé články

5 potravin, které vám pomohou zbavit se tuku na břiše
5 potravin, které vám pomohou zbavit se tuku na…
Zapomenutá kuchařka z Vilniusu: Vyzkoušejte jednoduché vegetariánské recepty, které překvapí svou chutí
Zapomenutá kuchařka z Vilniusu: Vyzkoušejte…
Upečte si zahrádku: Rozkvetlé slané koláče jsou skvělé k obědu i večeři
Upečte si zahrádku: Rozkvetlé slané koláče jsou…
Nestíháte v týdnu vařit? Vyzkoušejte populární pečené špagety z jednoho hrnce
Nestíháte v týdnu vařit? Vyzkoušejte populární…
Rýže v troubě se nelepí a nerozvaří: Jak ji správně připravit?
Rýže v troubě se nelepí a nerozvaří: Jak ji…
AHA.cz V Brožové bouchly saze: Skandál a zrůdnost!

V Brožové bouchly saze: Skandál a zrůdnost!

Mimibazar Jak vybrat ten nejvhodnější běžecký pás na doma a proč je výhodné si ho pořídit

Jak vybrat ten nejvhodnější běžecký pás na doma a proč je výhodné si ho pořídit

Dáma.cz Tchyně podle zvěrokruhu: Nač se připravit před prvním setkání?

Tchyně podle zvěrokruhu: Nač se připravit před prvním setkání?

Blesk pro ženy Slavné krásky v černé: Tohle jsou triky stylistky, jak v ní nevypadat nudně!

Slavné krásky v černé: Tohle jsou triky stylistky, jak v ní nevypadat nudně!

Ženy.cz Jak rychle usnout do 10, 60 a 120 vteřin. 3 vědecky ověřené metody

Jak rychle usnout do 10, 60 a 120 vteřin. 3 vědecky ověřené metody

Blesk.cz Zpěvák z O5 a Radeček Polák a dohra stížnosti: Doktor „Hovado“ se ozval

Zpěvák z O5 a Radeček Polák a dohra stížnosti: Doktor „Hovado“ se ozval

SportRevue.cz Budou tu navždy? 10 rekordů z historie NHL, které už (zřejmě) nikdy nikdo nepřekoná

Budou tu navždy? 10 rekordů z historie NHL, které už (zřejmě) nikdy nikdo nepřekoná

Maminka.cz 7 mocných komplimentů, které by měly mámy říkat svým dcerám v každém věku

7 mocných komplimentů, které by měly mámy říkat svým dcerám v každém věku

Blesk Horoskopy 5 znamení zvěrokruhu, která se pořád vracejí ke svým ex: Kdo věří na druhé šance?

5 znamení zvěrokruhu, která se pořád vracejí ke svým ex: Kdo věří na druhé šance?

  • Recepty.cz
  • Játra v sýrové omáčce
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact