Nevíš co je solamyl???si to vygoogluj :-)
já dávám pul na půl kuřecí játra a prsa:-) mňam a místo zízvoru trošičku kari taky tak špetku
Skvělé. Dá se taky trošku obměnit: Na 300g jater 600g cibule na kolečka, místo pórku a 6 lžic sojové omáčky.....výborné s chlebem !!
Recept výborný, vnitřnosti obecně moc nemusím, ale tohle mi chutnalo. Tu cizinu bych zas tak nepodceňovala, prostě jen každý vaří z toho, co je na trhu dostupné. Když budete vařit podle zahraničních receptů, taky vám tu budou chybět ingredience.Já třeba postrádam v Čechách koření "french onion" a nekalorický "olej" ve spreji, co jsem používala ve Státech.
Místo jater dávám kuřecí prsíčka a do solamylu ještě vmíchám bílek. Ostatní postup shodný.
Kolik mám dát té vody do toho solamylu.Má to být těstíčko nebo kaše?Nedovedu si to představit.Děkuju
Solamyl je bramborový škrob, takže určitě i v Austrálii něco takového bude. Ale jak se tak člověk kouká na různé komentáře k receptům, vidí, že opravdu nejlepší "vybavení" pro kuchtění je u nás ve starém dobrém Česku !!! A to nás velice těší. Je prostě vidět, že jinde v cizině jsou úplní žabaři, co se týče rozmanitosti surovin....
mohl by mi nekdo poradit, co je to 'solamyl'? ziju v australii - nevim, jestli to tu vubec maji, resp. co presne mam hledat... uplne jsem zapomnela, co to je, jak to vypada, z ceho to je, a na co se to pouziva. teprve se ucim varit. diky za pomoc.
jatra chutnala na veceri jsem ohrala pridala kecup ,dala na topinku a posypala syrem...