• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Halloween Nakládané houby Krémové a husté polévky
  • Recepty.cz
  • Játra s pórkem
Napište svůj komentář k receptu

Játra s pórkem

autor: Ladia
0.0
moje hodnoceni
4.4
hodnotilo: 10
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Játra s pórkem
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 500
      g drůbeží játra
    • drcený kmín
    • cukr
    • 2
      lžíce sojová omáčka
    • 4
      stroužek česnek
    • 2
      lžička solamyl (bramborový škrob)
    • pórek
    • 1
      špetka zázvor
    • 0,50
      lžíce vegeta
    • rostlinný olej (Na smažení)

Postup přípravy receptu

1
Játra nakrájíme na dlouhé tenké plátky a smícháme se Solamylem a vodou. Na rozehřátém oleji játra za stálého míchání prudce osmažíme. Když se kousky od sebe oddělí, přidáme na proužky nakrájený pórek, koření a na plátky nakrájený česnek. Smažíme 5 minut a podáváme s rýží.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Játra ze selete - raz, dva

Játra ze selete - raz, dva

Kachní játra na cibulce s hranolkami

Kachní játra na cibulce s hranolkami

Husí játra v lokši

Husí játra v lokši

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • milda | 22. 1. 2015 20:31

    Nevíš co je solamyl???si to vygoogluj :-)

  • Hanka kupova | 13. 10. 2009 13:39

    já dávám pul na půl kuřecí játra a prsa:-) mňam a místo zízvoru trošičku kari taky tak špetku

  • Jiří Vymětal | 11. 4. 2009 10:23

    Skvělé. Dá se taky trošku obměnit: Na 300g jater 600g cibule na kolečka, místo pórku a 6 lžic sojové omáčky.....výborné s chlebem !!

  • Jazzinka | 22. 10. 2007 09:13

    Recept výborný, vnitřnosti obecně moc nemusím, ale tohle mi chutnalo. Tu cizinu bych zas tak nepodceňovala, prostě jen každý vaří z toho, co je na trhu dostupné. Když budete vařit podle zahraničních receptů, taky vám tu budou chybět ingredience.Já třeba postrádam v Čechách koření "french onion" a nekalorický "olej" ve spreji, co jsem používala ve Státech.

  • Karel Marek | 29. 8. 2006 20:42

    Místo jater dávám kuřecí prsíčka a do solamylu ještě vmíchám bílek. Ostatní postup shodný.

  • Pavla | 11. 5. 2005 12:12

    Kolik mám dát té vody do toho solamylu.Má to být těstíčko nebo kaše?Nedovedu si to představit.Děkuju

  • Jana z VM | 10. 5. 2005 08:52

    Solamyl je bramborový škrob, takže určitě i v Austrálii něco takového bude. Ale jak se tak člověk kouká na různé komentáře k receptům, vidí, že opravdu nejlepší "vybavení" pro kuchtění je u nás ve starém dobrém Česku !!! A to nás velice těší. Je prostě vidět, že jinde v cizině jsou úplní žabaři, co se týče rozmanitosti surovin....

  • eva | 10. 5. 2005 04:56

    mohl by mi nekdo poradit, co je to 'solamyl'? ziju v australii - nevim, jestli to tu vubec maji, resp. co presne mam hledat... uplne jsem zapomnela, co to je, jak to vypada, z ceho to je, a na co se to pouziva. teprve se ucim varit. diky za pomoc.

  • marcela slamdeckova | 15. 4. 2005 15:26

    jatra chutnala na veceri jsem ohrala pridala kecup ,dala na topinku a posypala syrem...

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Maso & ryby & mořské plody Vnitřnosti
Maso Vnitřnosti Oběd Večeře Smažení Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Česnek Cukr Drcený kmín Drůbeží játra Pórek Rostlinný olej Sojová omáčka Solamyl (bramborový škrob) Vegeta Zázvor
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Bílý šťovíkový boršč

Bílý šťovíkový boršč

Zavařenina z višní a ořechů s levandulí

Zavařenina z višní a ořechů s…

Panna Cotta s pomeranči

Panna Cotta s pomeranči

Arašídové sušenky

Arašídové sušenky

Meruňkový perník

Meruňkový perník

Lahodné vafle

Lahodné vafle

Indiánci

Indiánci

Italská pomazánka

Italská pomazánka

Pikantní kuřecí srdíčka

Pikantní kuřecí srdíčka

Doporučujeme

90 minut
Dokonale šťavnatá vepřová pečeně

Dokonale šťavnatá vepřová pečeně

75 minut
Hraběnčiny řezy

Hraběnčiny řezy

95 minut
Hovězí sekaná Wellington

Hovězí sekaná Wellington

10 minut
Brokolicová polévka se smetanou

Brokolicová polévka se smetanou

70 minut
Gyoza knedlíčky

Gyoza knedlíčky

60 minut
Dýňové muffiny

Dýňové muffiny

80 minut
Dršťková polévka z václavek

Dršťková polévka z václavek

75 minut
Vanilkový cheesecake

Vanilkový cheesecake

105 minut
Řepánky

Řepánky

Poslední sledované recepty

40
Houbové flíčky / houbofleky
Houbové flíčky /…
21
Rychlá bábovka
Rychlá bábovka
18
Houbová omáčka II.
Houbová omáčka II.
17
Zeleninový salát s bílým (salátovým) sýrem
Zeleninový salát s bílým…
14
Svatomartinská husa
Svatomartinská husa

Zajímavé články

Domácí karamel: Rady a tipy, díky kterým připravíte ten nejlepší!
Domácí karamel: Rady a tipy, díky kterým…
Podzimní víkendové hody: Připravte si výtečné menu, od polévky až po moučník!
Podzimní víkendové hody: Připravte si výtečné…
Kvíz: Poznáte názvy jídel v brněnském hantecu? Otestujte se!
Kvíz: Poznáte názvy jídel v brněnském hantecu?…
Víte, co je kuchyňský trojúhelník? Ušetří vám čas, energii i bolavá záda
Víte, co je kuchyňský trojúhelník? Ušetří vám čas…
Neviditelný jablečný koláč: Upečte si francouzský moučník, který se stal v Japonsku hitem
Neviditelný jablečný koláč: Upečte si francouzský…
AHA.cz Krize Kostkové a Ebena! Moderátorka přiznala společné trápení

Krize Kostkové a Ebena! Moderátorka přiznala společné trápení

Mimibazar Jak šetrně dětem pomoci při rýmě: Naučte je smrkat a zkuste homeopatika

Jak šetrně dětem pomoci při rýmě: Naučte je smrkat a zkuste homeopatika

Dáma.cz Ženské tělo po porodu: Reálné ženy z Česka se nafotily i se striemi a faldíky

Ženské tělo po porodu: Reálné ženy z Česka se nafotily i se striemi a faldíky

Blesk pro ženy Nemocnice na kraji města: Neuvěříte, čím legendární seriál naštval opravdové doktory!

Nemocnice na kraji města: Neuvěříte, čím legendární seriál naštval opravdové doktory!

Ženy.cz Jak být správná tchyně? Důležitá je příprava

Jak být správná tchyně? Důležitá je příprava

Blesk.cz Rudolf Hrušínský (79): 25 let tajil rozchod s manželkou! S kým teď žije?

Rudolf Hrušínský (79): 25 let tajil rozchod s manželkou! S kým teď žije?

SportRevue.cz Pavel Horváth a spol. Toto je 23 nejbáječnějších „tlusťochů“ ve fotbalové historii

Pavel Horváth a spol. Toto je 23 nejbáječnějších „tlusťochů“ ve fotbalové historii

Maminka.cz Ve dvou letech platila za nejkrásnější batole na světě. Jak vypadá a žije „živá panenka“ Aira Marie Brown dnes?

Ve dvou letech platila za nejkrásnější batole na světě. Jak vypadá a žije „živá panenka“ Aira Marie Brown dnes?

Blesk Horoskopy Čtyři kouzelná slova, která změní váš život. Tahle používejte každý den

Čtyři kouzelná slova, která změní váš život. Tahle používejte každý den

  • Recepty.cz
  • Játra s pórkem
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact