• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Halloween Nakládané houby Krémové a husté polévky
  • Recepty.cz
  • Játra s kari jablky
Napište svůj komentář k receptu

Játra s kari jablky

autor: recepty73
0.0
moje hodnoceni
4.8
hodnotilo: 37
doba přípravy: 20 minut
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Játra s kari jablky
Játra s kari jablky
Játra s kari jablky
Játra s kari jablky
Játra s kari jablky
Játra s kari jablky
4fotografie
Nahrát fotku
 

Suroviny

2 porce
    • 1
      ks cibule větší
    • 250
      g drůbeží játra nebo králičí, cca
    • máslo nebo olej
    • sůl
    • voda
    • 2
      lžička kari dle chuti, cca rovné
    • pepř mletý
    • 3
      lžíce bílé víno 2 -
    • 2
      ks jablka kyselejší, 1,5 -

Postup přípravy receptu

1
Na másle nebo na oleji osmažíme jemně pokrájenou cibuli dosklovata, ke které přidáme osmažit očištěná, pokrájená, osolená a opepřená játra.

RADA: VIDEO, jak správně krájet cibuli

2
Po osmažení játra vyndáme stranou, do výpeku nasypeme oloupaná, na plátky pokrájená jablka zbavená jádřinců, která během krátkého smažení ochutíme kari kořením, solí a pepřem, zastříkneme vínem a podlijeme troškou vody (jen tolik, aby se nám udělal sos). Za občasného promíchání necháme jablka změknout, pak na krátkou chvíli na prohřátí přisypeme játra.
3
Podáváme nejlépe s rýží.

RADA: Podívejte se na VIDEO, jak správně vařit rýži

Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Játra s pomerančovou omáčkou

Játra s pomerančovou omáčkou

Játra na indický způsob

Játra na indický způsob

Játra v rajčatové omáčce s hranolkama

Játra v rajčatové omáčce s hranolkama

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Worbitka89
    Worbitka89 | 25. 9. 2017 17:39

    Výborné...došlo mi víno, ale i tak to bylo skvělé :-)

  • Sabina | 30. 1. 2017 13:50

    Delala jsem je vcera k veceri a moc jsme si pochutnali :-)

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Maso & ryby & mořské plody Vnitřnosti
Maso Pokrmy Vnitřnosti Z ovoce Oběd Večeře Smažení Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Bílé víno Cibule Drůbeží játra Jablka Kari Máslo Pepř mletý Sůl Voda

Jak uvařit rýži

Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Koláč z pekla

Koláč z pekla

Řezy s jablky, ořechy a smetanou

Řezy s jablky, ořechy a smetanou

Jahodové řezy V.

Jahodové řezy V.

Smetanovo-nivová brokolice

Smetanovo-nivová brokolice

"Low Temperature" - Roastbeef

"Low Temperature" - Roastbeef

Přírodní plátek se šunkou a žampiony

Přírodní plátek se šunkou a žampiony

Jahodová marmeláda (džem) s třešněmi

Jahodová marmeláda (džem) s třešněmi

Tudelská zeleninová polévka

Tudelská zeleninová polévka

Přírodní maso se žampiony - minutka

Přírodní maso se žampiony - minutka

Doporučujeme

90 minut
Husí prsa s nádivkou

Husí prsa s nádivkou

320 minut
Husí polévka s játrovými knedlíčky

Husí polévka s játrovými knedlíčky

300 minut
Pečená husa s kaštanovou nádivkou a červeným zelím

Pečená husa s kaštanovou nádivkou a…

50 minut
Nejlepší bramborové knedlíky

Nejlepší bramborové knedlíky

115 minut
Mrkvové rohlíčky s povidly

Mrkvové rohlíčky s povidly

100 minut
Husí stehna, červené zelí a domácí lokše

Husí stehna, červené zelí a domácí…

40 minut
Tažený jablkový závin

Tažený jablkový závin

40 minut
Dýňový koláč s krémem ze smetanového sýra

Dýňový koláč s krémem ze smetanového…

50 minut
Husí kaldoun s játrovými knedlíčky

Husí kaldoun s játrovými knedlíčky

Jak uvařit rýži

Poslední sledované recepty

15
Nejlepší bramborové knedlíky
Nejlepší bramborové…
14
Jednoduchá rajská omáčka
Jednoduchá rajská omáčka
14
Dušená mrkev s hráškem za 12 minut
Dušená mrkev s hráškem…
11
Panenka v česnekovo-sýrové krustě
Panenka v česnekovo…
11
Lahodné tvarohovo-kávové řezy
Lahodné tvarohovo-kávové…

Zajímavé články

Domácí nudle: Z jednoho těsta můžete vyrobit zavářku do polévek i základ hlavních jídel
Domácí nudle: Z jednoho těsta můžete vyrobit…
Uvařte si husí kaldoun: Započněte svatomartinské hodování tradiční polévkou s játrovými knedlíčky
Uvařte si husí kaldoun: Započněte svatomartinské…
Od pondělí do pátku: 5 rychlých večeří, které vás zahřejí
Od pondělí do pátku: 5 rychlých večeří, které vás…
Zelí k svatomartinské huse: 3 tipy, jak ho udělat trochu jinak
Zelí k svatomartinské huse: 3 tipy, jak ho udělat…
Ořechová bábovka podle babičky Josefa Maršálka: Upečte si vláčný moučník z rodinné kuchařky
Ořechová bábovka podle babičky Josefa Maršálka:…
AHA.cz Tohle se v seriálu Polabí fakt povedlo: Cibulkovou nahradí Cibulková!

Tohle se v seriálu Polabí fakt povedlo: Cibulkovou nahradí Cibulková!

Mimibazar Jak stres ničí vaše tělo: Naučte se ho zastavit dřív, než bude pozdě

Jak stres ničí vaše tělo: Naučte se ho zastavit dřív, než bude pozdě

Dáma.cz Nevkusná retro móda: Ledvinka a další kousky, za které se dodnes stydíme

Nevkusná retro móda: Ledvinka a další kousky, za které se dodnes stydíme

Blesk pro ženy Dnes je 11. 11. Co znamená andělské číslo 1111 a na co byste se měli zaměřit?

Dnes je 11. 11. Co znamená andělské číslo 1111 a na co byste se měli zaměřit?

Ženy.cz „Můžu si sáhnout?“ aneb Jak se z těhotenského břicha stane veřejná atrakce

„Můžu si sáhnout?“ aneb Jak se z těhotenského břicha stane veřejná atrakce

Blesk.cz Zrádci se chystají do kin, ale… Problém s lístky i penězi!

Zrádci se chystají do kin, ale… Problém s lístky i penězi!

SportRevue.cz 35 nejdražších přestupů fotbalové historie. Než skončí léto, pořadí se opět změní

35 nejdražších přestupů fotbalové historie. Než skončí léto, pořadí se opět změní

Maminka.cz Princezna Kate se pochlubila zbrusu novými snímky ze soukromí. Podívejte se, jak dovádí s dětmi

Princezna Kate se pochlubila zbrusu novými snímky ze soukromí. Podívejte se, jak dovádí s dětmi

Blesk Horoskopy Dnes je 11. 11. Co znamená andělské číslo 1111 a na co byste se měli zaměřit?

Dnes je 11. 11. Co znamená andělské číslo 1111 a na co byste se měli zaměřit?

Další doporučené recepty:

Játra na kyselo
Játra na kyselo
Játra po berlínsku
Játra po berlínsku
Játra rychle a chutně
Játra rychle a chutně
Játra s pomerančovou omáčkou
Játra s pomerančovou omáčkou
Játra v rajčatové omáčce s hranolkama
Játra v rajčatové omáčce s hranolkama
Játra v trojobalu s dipem - rychle a chutně
Játra v trojobalu s dipem - rychle a…
  • Recepty.cz
  • Játra s kari jablky
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact