Cibuli nakrájenou na kolečka osmažíme dorůžova na dvou lžících oleje. Plátky jater omyjeme a obalíme v mouce. Na zbylém oleji plátky jater 2-3 minuty z každé strany osmažíme. Před koncem smažení je osolíme a opepříme. Hotová játra přizdobíme osmaženou cibulí a posypeme pažitkou. Podáváme s brambory.
Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Komentáře k receptu
Michal
|14. 1. 2008 14:29
je to delikatni, jednoduche...muzete pouizit i fantazii...s ryzi je to super taky, a vubec neuskodi kdyz nakonec podlijete cervenym vinem, smichanym se soli, korenim olivovym olejem.....mnam
Elinera smutná
|20. 6. 2005 01:14
Je to ňam, večeři vařil můj muž a zvládnul to bez soustavných dotazů. Takže jednoduché rychle hotové pro usnadnění zvolil jako přílohu hranolky (zlatej friťák). Akorát tu pánvičku asi budu mejt ručně, obávám se, že by si s ní myčka neporadila.