• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Džemy a marmelády Okurky Recepty z cukety
  • Recepty.cz
  • Játra rychle a chutně
Napište svůj komentář k receptu

Játra rychle a chutně

autor: recepty73
0.0
moje hodnoceni
4.8
hodnotilo: 28
doba přípravy: 20 minut
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Játra rychle a chutně
Játra rychle a chutně
Játra rychle a chutně
Játra rychle a chutně
Játra rychle a chutně
Játra rychle a chutně
Játra rychle a chutně
Játra rychle a chutně
Játra rychle a chutně
Játra rychle a chutně
Játra rychle a chutně
9fotografií
Nahrát fotku
 

Suroviny

1 porce
    • 100
      g cibule 80 -
    • sůl
    • 1
      stroužek česnek dle chuti
    • pepř mletý
    • sojová omáčka - není nutná
    • zázvor - nemusí být
    • snítka tymiánu nebo rozmarýn (majoránka), dle chuti
    • 30
      g uzený špek
    • 1
      lžička olej
    • 80
      g játra : drůbeží, králičí, telecí...

Postup přípravy receptu

1
Játra dle vlastního výběru a špek pokrájíme na nudličky. Cibuli pokrájíme na klínky. Tymián můžeme nechat na větvičce, kterou nakonec z játrové směsi vyndáme, nebo lístky z větvičky otrháme.

RADA: VIDEO, jak správně krájet cibuli

2
Na rozpálenou pánev se lžičkou oleje nasypeme směs z jater, cibule a tymiánu. Opepříme a mírně osolíme dle chuti a smažíme dozlatova za občasného promíchání. Až téměř ke konci smažení přidáme nasekaný česnek, případně i cca lžičku čerstvě nastrouhaného zázvoru. Dle chuti ještě zakápneme troškou sojové omáčky, případně použijeme jen sůl a můžeme podávat.
3
Podáváme s bramborovou přílohou, toustem nebo topinkou a sklenicí chlazeného piva. Pokud budeme játra podávat jen jako chuťovku, například na česnekové topince, postačí nám toto množství pro dva.

RADA: Podívejte se na VIDEO, jak na bramborovou kaši

Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Játra s pomerančovou omáčkou

Játra s pomerančovou omáčkou

Játra s kari jablky

Játra s kari jablky

Játrová směs se zeleninou

Játrová směs se zeleninou

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Andrea | 19. 12. 2016 07:11

    Bylo to super i bracha mel boule za usima a olizoval se jeste vecer :-D

  • Jana Konecna | 7. 11. 2016 19:25

    Tak jsme je dnes konecne vyzkouseli a chutnalo nam moc moc.

  • Luci | 4. 11. 2016 16:08

    Fajn rychlovka!Díky za ní,protože byla fakt boží.

  • Fidouš | 20. 7. 2016 07:41

    Výborné !

  • Hanka Vytlačilová | 1. 3. 2016 11:30

    Udělala jsem k nim hranolky a byla to bašta :-P . Děkuji.

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Předkrmy, chuťovky & svačiny Jednohubky Maso & ryby & mořské plody Maso Vnitřnosti
Maso Chuťovky Vnitřnosti Slané Uzeniny Oběd Svačina Večeře Smažení Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Česnek Cibule Játra Olej Pepř mletý Snítka tymiánu Sojová omáčka Sůl Uzený špek Zázvor

Jak loupat česnek

Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Václavovy těstoviny

Václavovy těstoviny

Zapečené palačinky se špenátem

Zapečené palačinky se špenátem

Švestkové buchty

Švestkové buchty

Jehněčí pečeně

Jehněčí pečeně

Třešňové rizoto

Třešňové rizoto

Čokoládové suflé

Čokoládové suflé

Listové šátečky

Listové šátečky

Bramborovo-mrkvová kaše

Bramborovo-mrkvová kaše

Hrubasova vepřová rychlovka

Hrubasova vepřová rychlovka

Doporučujeme

30 minut
Lečo s fazolemi a klobásou

Lečo s fazolemi a klobásou

35 minut
Meruňkovo-angreštová marmeláda

Meruňkovo-angreštová marmeláda

30 minut
Zapečené těstoviny se zeleninou a houbami

Zapečené těstoviny se zeleninou a…

45 minut
Strouhaný koláč s tvarohem a borůvkami

Strouhaný koláč s tvarohem a borůvkami

60 minut
Znojemské okurky

Znojemské okurky

40 minut
Cuketové placky bez lepku

Cuketové placky bez lepku

15 minut
Chalupářské poháry

Chalupářské poháry

20 minut
Kelímkový jogurtový koláč s ovocem

Kelímkový jogurtový koláč s ovocem

30 minut
Klasický burger

Klasický burger

Jak loupat česnek

Poslední sledované recepty

56
Vepřové výpečky s bramboráčky a špenátem s bešamelem
Vepřové výpečky s…
35
Vaječný koňak
Vaječný koňak
30
Dýňová tortila
Dýňová tortila
30
Jednoduchá rajská omáčka
Jednoduchá rajská omáčka
25
Grilovaná zelenina s omáčkou chimichurri a fetou
Grilovaná zelenina s…

Zajímavé články

Ze zeměměřiče mistrem zmrzlinářem: Začínal mrkvovou, dnes prodává nejvíc pistáciové
Ze zeměměřiče mistrem zmrzlinářem: Začínal…
Superpotravina týdne: Meloun. 6 překvapivých pozitivních účinků plus recepty, které možná neznáte
Superpotravina týdne: Meloun. 6 překvapivých…
Od pondělí do pátku: 5 snadných večeří z cukety
Od pondělí do pátku: 5 snadných večeří z cukety
Letní pecky: Ať už z třešní, meruněk nebo melounu, pecky rozhodně nepatří do koše. Víme, co s nimi!
Letní pecky: Ať už z třešní, meruněk nebo melounu…
Neuvěřitelné tečkované dorty: Amatérská cukrářka si techniku zdobení vymyslela úplně sama!
Neuvěřitelné tečkované dorty: Amatérská cukrářka…
AHA.cz Žilková do toho praští? Svědectví z první ruky mluví za vše

Žilková do toho praští? Svědectví z první ruky mluví za vše

Mimibazar Proč je obtížné přijmout kompliment a jak na to vyzrát?

Proč je obtížné přijmout kompliment a jak na to vyzrát?

Dáma.cz Hysterky podle zvěrokruhu: Žít vedle těchto znamení fakt nechcete

Hysterky podle zvěrokruhu: Žít vedle těchto znamení fakt nechcete

Blesk pro ženy Kraťasy a široká stehna? Klidně, když víte, po jakých sáhnout!

Kraťasy a široká stehna? Klidně, když víte, po jakých sáhnout!

Ženy.cz Porno v puse? 5 tipů na dokonalé sladkosti

Porno v puse? 5 tipů na dokonalé sladkosti

Blesk.cz Milan Peroutka zuří: Ve Varech mu okradli tchyni!

Milan Peroutka zuří: Ve Varech mu okradli tchyni!

SportRevue.cz FOTO: Krásky z ringů aneb 10 nejkrásnějších zápasnic všech dob

FOTO: Krásky z ringů aneb 10 nejkrásnějších zápasnic všech dob

Maminka.cz Kdyby pohled zabíjel... 25 fotek naštvaných miminek, která vás zaručeně rozesmějí

Kdyby pohled zabíjel... 25 fotek naštvaných miminek, která vás zaručeně rozesmějí

Blesk Horoskopy Nejhorší tchyně podle zvěrokruhu: Na které si musíte dát obzvlášť pozor?

Nejhorší tchyně podle zvěrokruhu: Na které si musíte dát obzvlášť pozor?

Další doporučené recepty:

Játra na indický způsob
Játra na indický způsob
Játra na kyselo
Játra na kyselo
Játra po berlínsku
Játra po berlínsku
Játra s kari jablky
Játra s kari jablky
Játra s pomerančovou omáčkou
Játra s pomerančovou omáčkou
Játra v rajčatové omáčce s hranolkama
Játra v rajčatové omáčce s hranolkama
  • Recepty.cz
  • Játra rychle a chutně
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact