Játra nakrájíme na kousky velikosti sousta a obalíme v solamylu.
2
**Připravíme si směs, do které dáme:** 1 dc vývaru, 2 lžíce bílého vína, 2 lžíce sojové omáčky, pálivou papriku, 1/2 lžíčky zázvoru, lžíčku cukru.
3
Játra z prudka za stálého míchání opečeme na oleji, přilejeme připřiravenou směs, přidáme houby, na kolečka nakrájený česnek, cibulku a necháme krátce podusit. Stáhneme z ohně a osolíme. Rychlá příprava je nutná k zachování křehkosti jater.
Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Komentáře k receptu
Anděla
|14. 1. 2012 17:41
Každé jídlo, které nese ve svém názvu "po sečuánsku" by mělo obsahovat sečuánske koření (pepř pocházejíci ze Sečuánské oblasti v Číně). Tento recept, nevím proč, neobsahuje pepř žádný! To je jak" Vepřo, knedlo" bez vepřovýho...
Výborné, moc díky za super recept! Jen bych příště poprosila upřesnit množství pálivé papriky...hold jsem si to decentně přiostřila, tak pro příště už vím, že rovná lžička docela stačí :-)