Očištěná játra nakrájíme na nudličky, opečeme na oleji, opepříme a přidáme cibuli. Za stálého míchání orestujeme. Přidáme trochu kari a kečup, podlijeme vodou, vložíme nasekané kapie a dusíme doměkka. Nakonec osolíme. Na talíři můžeme ještě ozdobit kapii.
opravdu výborné, játra nebyla suchá a okořenění nemělo chybu
Ladia -
|18. 2. 2010 08:49
Měli jsme včera k obědu, místo kapie jsem použila nakládané kozí rohy - pálivé. Moc jsme si pochutnali.
Jana Remková
|3. 1. 2008 09:34
Moc super jídlo.Měla jsem játru ze zabíječky a tak co s ní?Trochu jsem to ještě vylepšila,zakápla jsem to sojovkou,nakrájela nadrobno 2 okurky a přidala zbytek nakládaných hub s paprikou.Bylo to vynikající,sklidila jsem pochvalu.Takže dávám za 1 a děkuji za dobrý recept.Jana