Játra nakrájíme na proužky, obalíme v mouce smíchané s paprikou a prudce osmahneme. Přidáme cibuli nakrájenou na větší kostičky a dusíme. Nakonec přidáme žampiony a ještě chvíli podusíme. Potom osolíme a opepříme.
Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Komentáře k receptu
Lu.cka CV
|19. 1. 2008 11:18
Na pánvi vše vypadalo moc dobře do té doby, než jsem to dle rady paní Jany podlila trochou vody. Samozřejmě mouka, která byla do té doby na játrech, utvořia spolu s vodou kaši. Takže nepodlévat, jinak z toho vznikne úplně něco jiného. Příště se budu držet receptu, který je perfektní.
Anna
|13. 7. 2007 18:47
Moc dobrý recept.
Jana Remková
|12. 7. 2007 08:59
Moc dobré!!Jen bych doporučila použít opravdu kvalitní pánev,lepí se to!!A trochu podlít vodou,když játra pustí šťávu.Vřele doporučuji!!!
Anonym
|11. 7. 2007 10:59
dnes to jdu vyzkoušet.Recepty na játru se málokdy objevují,tak pak dám vědět,jaké to bylo.Remková J.