Smíchejte v misce olej s uvedeným kořením a naložte do něj játra. U drůbežích stačí několik hodin marinování, u vepřových bych je nechala déle. Dejte pozor, aby jatýrka nebyla na moc malé kousky, které by vám propadávaly mezerami na roštu při grilování.
2
Ogrilujte a při obracení buďte opatrní, aby se vám nerozpadlo.
My játra milujeme a taky rádi grilujeme, tudíž i grilovaná jatýrka se u nás dělají. Doporučuji je dělt na misce z alobalu - pak nehrozí ty ztráty, že by kousky popadaly přes rošt. Doporučuji k chuti curry + česnek zkusit ještě špetičku zázvoru a pár kapek medu. To je naše oblíbené ochucení jater.
Foto není úplně perfektní (už byla tma), ale časem to nahradím. Nicméně jsem si vědomá, že není obvyklé grilovat játra, přesto ale si tuto verzi přátelé chválili... :-)