Hovězí pečeně na divoko
Krůtí stehno trochu na divoko
Vepřová pečeně na divoko-nakládaná
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Tvole to je taka sračka prvni se nauč vařit a pak sem davej recepty no fuj :-$
Dělala jsem včera a vůbec mi to nechutnalo. Toho koření tam bylo moc a převládala tymiánová chuť. Už to nikdy dělat nebudu.
Evi, mně připadnou králičí játra hodně nasládlá. My je máme rádi grilované, ale každý má jinou chuť.
Dělala jsem to z vepřových i z drůbežích. Napadlo mne to při vaření ledvinek - ty příliš nevoní :-).
Mohu použít králíčí játra? Koupila jsem je jako kuřecí,po přeložení nápisu na obalu jsem zjistila, že jsou králičí....
Jaký druh jater je nejvhodnější?..o)
Makarony zapečené se sýrem a rajčaty
Burisony v karamelu
Sumec dle baštýře Jardy
Vločky k snídani
Bazalkové kuře s ořechy
Dukátové buchtičky "mňam"
Tvarohové muffiny
Jahodové řezy - smetanové
Vepřové se zelím v minutkové verzi
Vánoční rybí polévka
Vláčná máslová vánočka
Rumové kuličky s kokosem
Vosí hnízda
Tradiční bramborový salát
Rafaelo kuličky
Nejlepší vaječný likér
Ořechy s krémem
Čerstvé kimchi