Hovězí pečeně na divoko
Krůtí stehno trochu na divoko
Vepřová pečeně na divoko-nakládaná
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Tvole to je taka sračka prvni se nauč vařit a pak sem davej recepty no fuj :-$
Dělala jsem včera a vůbec mi to nechutnalo. Toho koření tam bylo moc a převládala tymiánová chuť. Už to nikdy dělat nebudu.
Evi, mně připadnou králičí játra hodně nasládlá. My je máme rádi grilované, ale každý má jinou chuť.
Dělala jsem to z vepřových i z drůbežích. Napadlo mne to při vaření ledvinek - ty příliš nevoní :-).
Mohu použít králíčí játra? Koupila jsem je jako kuřecí,po přeložení nápisu na obalu jsem zjistila, že jsou králičí....
Jaký druh jater je nejvhodnější?..o)
Pizza – Langoše
Cheesecake
Pikantní segedínek
Chřestová omáčka s koprem
Kuřecí maso na rajčatech s bylinkami
Pikantní pirohy s kuřecím a slaninou
Vynikající Cookies
Lehké Cookies
Mrkvovo-banánové smoothie
Krůtí závitky se sušenými rajčaty a…
Dokonale šťavnatá vepřová pečeně
Křupavý jarní salát
Jihočeská „pucková“ polévka
Mrkvový koláč s ricottou
Krtkův dort
Palačinky se šunkou a vejci
Asijské nudle s restovanou zeleninou
Čokoládový pudink