Hovězí pečeně na divoko
Krůtí stehno trochu na divoko
Vepřová pečeně na divoko-nakládaná
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Tvole to je taka sračka prvni se nauč vařit a pak sem davej recepty no fuj :-$
Dělala jsem včera a vůbec mi to nechutnalo. Toho koření tam bylo moc a převládala tymiánová chuť. Už to nikdy dělat nebudu.
Evi, mně připadnou králičí játra hodně nasládlá. My je máme rádi grilované, ale každý má jinou chuť.
Dělala jsem to z vepřových i z drůbežích. Napadlo mne to při vaření ledvinek - ty příliš nevoní :-).
Mohu použít králíčí játra? Koupila jsem je jako kuřecí,po přeložení nápisu na obalu jsem zjistila, že jsou králičí....
Jaký druh jater je nejvhodnější?..o)
Rybízové víno II.
Košíčky plněné pudinkovým krémem
Pečené brambory s anglickou slaninou
Vepřové maso s paprikou a rajčaty
Masové knedlíčky v rajské omáčce
Kynuté máslové koláčky
Super tenké těsto na pizzu
Banánový chlebíček s kokosem
Potahovací hmota
Topinky s pestem, rajčaty a…
Znojemské okurky
Zapečené těstoviny se zeleninou a…
Masové špízy s bramborami
Meruňkovo-angreštová marmeláda
Rychlý borůvkový koláč
Bramborový koláč se zeleninou
Pečený květák s uzenou paprikou
Kelímkový jogurtový koláč s ovocem