Hovězí pečeně na divoko
Krůtí stehno trochu na divoko
Vepřová pečeně na divoko-nakládaná
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Tvole to je taka sračka prvni se nauč vařit a pak sem davej recepty no fuj :-$
Dělala jsem včera a vůbec mi to nechutnalo. Toho koření tam bylo moc a převládala tymiánová chuť. Už to nikdy dělat nebudu.
Evi, mně připadnou králičí játra hodně nasládlá. My je máme rádi grilované, ale každý má jinou chuť.
Dělala jsem to z vepřových i z drůbežích. Napadlo mne to při vaření ledvinek - ty příliš nevoní :-).
Mohu použít králíčí játra? Koupila jsem je jako kuřecí,po přeložení nápisu na obalu jsem zjistila, že jsou králičí....
Jaký druh jater je nejvhodnější?..o)
Zapečená krupicová kaše
Jednoduché řezy II.
Plněné papriky II.
Provensálské kuřecí paličky s cuketou
Dršťková polévka z vepřových žaludků
Hovězí kostky v pivním sosu s cibulkou
Pečené plněné papriky III.
Avokádový dezert
Makový dort s malinami
Těstoviny s pečenými rajčaty
Domácí kečup
Steakový salát s balzamikem
Buřtguláš podle časopisu F.O.O.D.
Borůvkový cheesecake
Rajčatová salsa
Okurky ve vinném octě
Gazpacho - andaluská zeleninová…
Ostružinový koláč s broskvemi