Hovězí pečeně na divoko
Krůtí stehno trochu na divoko
Vepřová pečeně na divoko-nakládaná
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Tvole to je taka sračka prvni se nauč vařit a pak sem davej recepty no fuj :-$
Dělala jsem včera a vůbec mi to nechutnalo. Toho koření tam bylo moc a převládala tymiánová chuť. Už to nikdy dělat nebudu.
Evi, mně připadnou králičí játra hodně nasládlá. My je máme rádi grilované, ale každý má jinou chuť.
Dělala jsem to z vepřových i z drůbežích. Napadlo mne to při vaření ledvinek - ty příliš nevoní :-).
Mohu použít králíčí játra? Koupila jsem je jako kuřecí,po přeložení nápisu na obalu jsem zjistila, že jsou králičí....
Jaký druh jater je nejvhodnější?..o)
Těstovinový salát s tuňákem
Báječné špízy
Cuketové hody
Kuřecí stehýnka na medu II.
Škvarky z domácí pekárny
Bůčková roláda se špekem
Banánový krém - poháry, dezerty,…
Vepřový kotlík s fazolemi
Pravý vídeňský řízek podle šéfkuchaře…
Rybí karbanátky s bylinkovými…
Koprová omáčka se ztraceným vejcem
Tzatziki
Lehký levandulový sirup
Cuketová bábovka
Plněné papriky podle časopisu F.O.O.D.
Borůvková zmrzlina
Topinky s pestem, rajčaty a…
Borůvkový koláč s krémem z bílé…