Hovězí pečeně na divoko
Krůtí stehno trochu na divoko
Vepřová pečeně na divoko-nakládaná
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Tvole to je taka sračka prvni se nauč vařit a pak sem davej recepty no fuj :-$
Dělala jsem včera a vůbec mi to nechutnalo. Toho koření tam bylo moc a převládala tymiánová chuť. Už to nikdy dělat nebudu.
Evi, mně připadnou králičí játra hodně nasládlá. My je máme rádi grilované, ale každý má jinou chuť.
Dělala jsem to z vepřových i z drůbežích. Napadlo mne to při vaření ledvinek - ty příliš nevoní :-).
Mohu použít králíčí játra? Koupila jsem je jako kuřecí,po přeložení nápisu na obalu jsem zjistila, že jsou králičí....
Jaký druh jater je nejvhodnější?..o)
Vepřové v alobalu
Vynikající kapr
Višňové řezy II
Česnekové plátky se slaninou
Ledový salát s česnekovo-koprovou…
Dýně s kořenovou zeleninou na smetaně…
Česneková krkovička na tymiánových…
Dušený listový špenát na špeku …
Brokolice / květák v sýrovém těstíčku
Losos s bylinkovou krustou
Těstoviny s pečenými rajčaty, cuketou…
Whisky krkovice s opečenými bramborami
Hrnkové muffiny s lesním ovocem a…
Cuketový perník s ovocem
Květáková polévka s cizrnou
Salát z buřtů
Asijské pikantní cuketové nudle
Rychlé vegetariánské karí