Hovězí pečeně na divoko
Krůtí stehno trochu na divoko
Vepřová pečeně na divoko-nakládaná
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Tvole to je taka sračka prvni se nauč vařit a pak sem davej recepty no fuj :-$
Dělala jsem včera a vůbec mi to nechutnalo. Toho koření tam bylo moc a převládala tymiánová chuť. Už to nikdy dělat nebudu.
Evi, mně připadnou králičí játra hodně nasládlá. My je máme rádi grilované, ale každý má jinou chuť.
Dělala jsem to z vepřových i z drůbežích. Napadlo mne to při vaření ledvinek - ty příliš nevoní :-).
Mohu použít králíčí játra? Koupila jsem je jako kuřecí,po přeložení nápisu na obalu jsem zjistila, že jsou králičí....
Jaký druh jater je nejvhodnější?..o)
Sýrové fondue
Buřtový salát
Segedínský guláš III.
Bramborové noky s dušeným kysaným…
Vepřový jazyk na divoko
Pomerančový sorbet
Mrkvový koláč s tvarohem nebo jablky,…
Cuketová nádivka (nákyp) s uzeným…
Okurkový salát s Kyškou
Čočková polévka se slaninou
Mexická tortilla se zelným salátem
Kuře na paprice s jemnými krupicovými…
Polévka z červené řepy
Strouhaný kakaový koláč
Dýňové muffiny
Krůtí guláš s těstovinami
Dýňová polévka s hruškami
Tvarohové řezy s mákem