Husí játra jako předkrm
Rychlá drůbeží játra, jako smažená
Uzené jako řízek
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Křenová omáčka
Pórková "malovaná" polévka
Šlehačkový mramorový beránek
Kremeše s pudinkovým krémem
Prdelačka z jelítka - jíšková
Tymiánové kuře s rajčaty a smetanou
Kuře pečené na bramboráku
Pivní marinované špízy
Margot buchta z remosky
Čočkový salát se sázeným vejcem
Polévka ze zelí, rajčat a batátů
Palačinky s jablky a slaným karamelem
Pastýřský koláč
Dýňový cheesecake s ricottou
Hovězí bourguignon
Řepánky
Dýňový koláč s krémem ze smetanového…
Lokše