Plátky těsta necháme oddělené rozmrazit. Zeleninu omyjeme, očistíme a nakrájíme na nudličky. Krabí maso nahrubo posekáme. Ve woku rozehřejeme olej a na něm krátce opečeme zeleninu a kraby, zalijeme rýžovým vínem a sójovou omáčkou, osolíme. Na plátky těsta dáme trochu náplně a okraje potřeme bílkem. Těsto stočíme od poloviny, okraje přehneme a sbalíme do konce. Okraje potřeme bílkem a přitiskneme. Ohřejeme tuk a závitky opečeme dozlatova. Rozdělíme je na talíře s omáčkou chilli.
Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Komentáře k receptu
Zora Manasová
|3. 6. 2007 18:30
Kam zmizlo foto? Predtým tu bolo?
průzkumnice
|12. 4. 2007 08:45
to "pravé" těsto mívají často Vietnamští obchodníci v malých krámcích ovoce-zeleniny-potravin - jako "rýžový papír" - je to vlastně jen mouka a voda. Listové těsto bych osbně - oproti receptu - nesmažila, ale pekla
Majka Maršálková
|11. 4. 2007 14:52
Ne, je to speciální těsto na čínské "jarní závitky", recept na něj najdete v každé lepší orientální kuchařce, ale dá se koupi i normálně, myslím třeba v Tescu nebo Intersparu. Ale na tenhle recept by se určitě hodilo i listové, já to tedy vyzkouším s ním! :o)
Frantisek Urbanek
|22. 4. 2005 11:27
Neni tu napsano, jake testo se ma pouzit - listove?