Vejce uvaříme natvrdo, oloupeme a nakrájíme na malé kousky. Do misky dáme vajíčka, přidáme majolku, nadrobno nasekanou cibuli (mozno zaměnit i pažitkou) a kečup dle chuti - vše dobře vymícháme a podáváme jako pomazánku na čerstvou veku a přizdobíme zbytkem drobně posekané pažitky.
Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Komentáře k receptu
ladislava staffenová
|13. 8. 2008 15:03
S tou pažitkou naprosto souhlasím, taky po několika zklamáních ji už v pomazánce prostě neskladuju.Pak nevíte,co to je - chutná to spíš jak tráva :(,takže určitě lepší rovnou na chleba - anebo hned spapat - ona zas zamíchaná do pomazánky děla výbornou chuť. Ale fakt také nedoporučuju skladem..Jo ještě - já nedávám kupovanou majolku,požívám majonézu z jogurtu.
Simča Sládková
|13. 8. 2008 12:47
S pažitkou v pomazánce mám špatné zkušenosti: když se pomazánka udělá a hned sní, tak je to fajn, ale pokud zbyde na další dny, tak pažitka v pomazánce jakoby "zavadne" a ta chuť se úplně změní. Já raději dávám do pomazánky najemno nakrájenou cibulku a nasekanou pažitkou sypu až namazané chlebíky určené k okamžité spotřebě...