Tak tenhle recept mi unikl... Naštěstí jaro je vstřícné a tak můžeme brzy vyzkoušet :-)
Milá Arian dík, ještě dělám špenát tak, že povařím větší množství kopřiv (nejlépe jarní mladé vršky)v mírně slané vodě, asi 15 minut, scedím a rozmixuji nebo jemně posekám,natlačím do vaniček od tvarohu a zamrazím. Vydrží jak dlouho chcete. Příprava špenátu je pak jako u normálního špenátu. Výborný je s těstovinami.
Je mi moc lito, ze tak skvelou vec, co nam nabizi pani Vera, nikdo nekomentoval. Kupujeme mrazeny spenat a koprivy ktere jsou o 100% zdravejsi, opovrchujeme. Zadny drahy sampon neposili nase vlasy tak jako koprivovy caj, zadny krem nevyhladi tak nase vrasky, zadne prasky nevyzenou tak prirozene nasi jarni unavu, malatnost a deprese. Delam to skoro na stejny spusob, jen misto strouhanky zahustuji moukou. Serviruji s kopeckem jogurtu.