Tuk a cukr utřeme, přidáme mouku a mleté ořechy a opatrně zamícháme tuhý sníh. Na upečené řezy natřeme polevu, kterou si připravíme třením žloutků a práškového cukru. Třeme tak dlouho, až poleva mírně nabyde a zesvětlá. Na tyto řezy se může rovněž dát jen čokoládová poleva, nebo ještě čokoládová poleva na žloutkovou.
Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Komentáře k receptu
Jana
|2. 4. 2006 22:35
Nechci vám kazit dobrou chuť,ale po syrových žloutcích v polevě skončila moje kolegyně na 14 dní na infekční klinice se salmonelou.Já to rozhodně riskovat nebudu.
janca Sramkova
|1. 4. 2006 17:54
tieto rezy sú naozaj výborné...ja ich robievam zo siedmich vajíčok a dávam 260g masla cukru múky a orieškov...je to jeden z mojich najoblúbenejších...
Airan Novakova
|22. 8. 2005 10:37
Uz jem je vyzkousela...muj manzel tomu uz rika "SNOBSKY MOUCNIK" :-) Ochutnali jsme tento moucnik ve Francii a pani vedle nas prohlasila, ze si to muzou dovolit leda tak snoby:-))) Jako snobka to vsem vrele doporucuji, rezy maji vytecnou jemnou chut:-)))))))))))
Jana z VM
|18. 8. 2005 13:56
Myslím, že nejlepší bude ta čokoládová poleva na žloutkové, nutno vyzkoušet !!