Větší pánev nejlépe s nepřilnavým povrchem lehce pomažeme tukem. Vejce rozšleháme se smetanou a tabascem a vlijeme na horký tuk. Necháme usadit 20-30 vteřin a navršíme ztuhlá vejce z okrajů do středu.
2
Na jednu polovinu omelety poskládáme rajče a cibuli nakrájené na tenká kolečka. Plochou obracečkou nahrneme polovinu prázdné omelety přes část s rajčetem a cibulí. Necháme chvíli zapéci a obrátíme, aby se upekla i vrchni strana.
3
Pokud si nejsme jistí, že se nám to povede, rozkrojíme omeletu obracečkou v půli a pracujeme se dvěma kusy. Nakonec osolíme a opepříme a hned podáváme.
4
Čerstvé rajče a chřupavá cibule dají omeletě osvěžující chuť.
Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Komentáře k receptu
wishnery
|28. 3. 2008 12:22
divný postup to není - spíše naopak :o) určitě vyzkouším
Gahia
|10. 7. 2007 11:01
ja tomu take nerozumim, je to divny popis, ptz ta napln by se mela delat na dalsi panvi, jinak by se ta omeleta porad opikala z jedne strany. Zkusim to tak, ze ty rajcata s cibuli jakoby "zaleju" do toho testa a otocim to, snad to z toho vsechno nevypadne :D
Anonym
|16. 3. 2007 20:57
dost složitej postup : nahrneme polovinu prázdné omelety...necháme usadit 20-30 vteřin a navršíme ztuhlá vejce z okrajů do středu