Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Po šlehačce to nesklouzne, ale musí to být klasické smetana na šlehání ušlehaná se ztužovačem šlehačky.
zajimalo by mne,jestli to po te slehacce neklouze.aby to pri jidle neutikalo a nebyly jsme vic upatlani nez pochutnani.dekuji predem.zajimave
Je to tak vynikajici moucnik, sice smoc sladky, ale bozsky.
Tak tohle vyzkousim jen kvuli tomu zajimavemu nazvu a dam vedet jak nam japonsky vitr zachutnal:-))
Smažený celer se sýrem
Víno z bezinek
Tvarohovo jahodové knedlíky
Rychlé chilli fazole
Cuketové lečo s paprikou a klobásou
Donutky
Jogurtová buchta s ovocem II.
Mrkvový dort Pedro
Šťouchané brambory s jarní cibulkou
Slaný chřestový koláč
Tudelská zeleninová polévka
Vepřové ragú s kukuřičnými knedlíčky
Risotto s chřestem
Koprová omáčka se ztraceným vejcem
Sirup ze smrkových výhonků
Jahodovorebarborový sypaný koláč
Smažený bílý chřest
Chřestová polévka s pestem