Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Po šlehačce to nesklouzne, ale musí to být klasické smetana na šlehání ušlehaná se ztužovačem šlehačky.
zajimalo by mne,jestli to po te slehacce neklouze.aby to pri jidle neutikalo a nebyly jsme vic upatlani nez pochutnani.dekuji predem.zajimave
Je to tak vynikajici moucnik, sice smoc sladky, ale bozsky.
Tak tohle vyzkousim jen kvuli tomu zajimavemu nazvu a dam vedet jak nam japonsky vitr zachutnal:-))
Bryndzové noky
Gnocchi s kuřecím masem a boloňskou…
Rychlovka z papiňáku
Mrkvový dort s tvarohovým krémem
Pudinkové řezy čtyř barev se…
Domácí tavený sýr dle Ládi Hrušky
Hrášková polévka se slaninou
Losos na pomerančích
Banánovo-mangové smoothie
Zapečená vejce po italsku
Pizza Margherita
Hrnková bublanina s třešněmi
Jihočeská kulajda podle časopisu F.O…
Plněné papriky podle časopisu F.O.O.D.
Jahodový cheesecake do skleničky
Poke bowl s lososem
Sněhová roláda
Kofty s tzatziki