Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Po šlehačce to nesklouzne, ale musí to být klasické smetana na šlehání ušlehaná se ztužovačem šlehačky.
zajimalo by mne,jestli to po te slehacce neklouze.aby to pri jidle neutikalo a nebyly jsme vic upatlani nez pochutnani.dekuji predem.zajimave
Je to tak vynikajici moucnik, sice smoc sladky, ale bozsky.
Tak tohle vyzkousim jen kvuli tomu zajimavemu nazvu a dam vedet jak nam japonsky vitr zachutnal:-))
Holandské řízky
Malinový dort - hit všech oslav
Hmota Marshmallow - nahradí marcipán
Dort s ovocem a želatinou
Papriky plněné sýrovou nádivkou
Masopustní koblihy dle časopisu F.O.O…
Penne s kuřecím masem, listovým…
Zdravá kakaová vegan bábovka
Chřestová omeleta
Chilli con carne s kořeněnými oříšky…
Pesto z medvědího česneku a vlašských…
Lemon curd
Jarní minestrone s petrželovým pestem
Tvarohové řezy s mákem
Bylinková vepřová panenka
Rychlá bábovka
Hrášková šakšuka
Palačinky se šunkou a vejci