Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Po šlehačce to nesklouzne, ale musí to být klasické smetana na šlehání ušlehaná se ztužovačem šlehačky.
zajimalo by mne,jestli to po te slehacce neklouze.aby to pri jidle neutikalo a nebyly jsme vic upatlani nez pochutnani.dekuji predem.zajimave
Je to tak vynikajici moucnik, sice smoc sladky, ale bozsky.
Tak tohle vyzkousim jen kvuli tomu zajimavemu nazvu a dam vedet jak nam japonsky vitr zachutnal:-))
Švýcarské fondue
Ovocný dort
Okurkové řezy s paprikou
Papriková pasta
Křížaly - sušená jablka
Dalamánky z chlebové mouky
Bylinkový chléb (DUKAN)
Špecle s fazolkami
Květákové makarony
Nasi Goreng - indonéská smažená rýže
Chřest s křupavou posýpkou a…
Rebarborový džem s vanilkou
Nudle s hovězím masem a hoisin omáčkou
Křehký dort s revení
Sirup ze smrkových výhonků
Koprová omáčka se ztraceným vejcem
Domácí vanilkový a kakaový pribináček
Koláč z rebarbory