Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Po šlehačce to nesklouzne, ale musí to být klasické smetana na šlehání ušlehaná se ztužovačem šlehačky.
zajimalo by mne,jestli to po te slehacce neklouze.aby to pri jidle neutikalo a nebyly jsme vic upatlani nez pochutnani.dekuji predem.zajimave
Je to tak vynikajici moucnik, sice smoc sladky, ale bozsky.
Tak tohle vyzkousim jen kvuli tomu zajimavemu nazvu a dam vedet jak nam japonsky vitr zachutnal:-))
Špagety zapečené se sýrem
Závitky v rýžovém papíru
Nadívaná kuřecí, kachní nebo krůtí…
Bůčková roláda plněná šlehanou sekanou
Těstoviny s ricottou a pestem
Italské kari rizoto s králičím masem
Čokoládový koláč "kokoska"
Domácí čokoládová zmrzlina
Kuře pečené na bramboráku
Špenátová polévka se ztraceným vejcem
Klasický mazanec
Velikonoční beránek z třeného těsta
Velikonoční nádivka s cuketou
Plněná sekaná pečeně II.
Velikonoční brownies
Polský velikonoční bílý boršč
Velikonoční jidáše
Pečené kuře s nádivkou