Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Po šlehačce to nesklouzne, ale musí to být klasické smetana na šlehání ušlehaná se ztužovačem šlehačky.
zajimalo by mne,jestli to po te slehacce neklouze.aby to pri jidle neutikalo a nebyly jsme vic upatlani nez pochutnani.dekuji predem.zajimave
Je to tak vynikajici moucnik, sice smoc sladky, ale bozsky.
Tak tohle vyzkousim jen kvuli tomu zajimavemu nazvu a dam vedet jak nam japonsky vitr zachutnal:-))
Rakvičky se šlehačkou
Pikantní dresing 1 2 3 4 5
Arabská rýže
Maso v jogurtu
Bretaňský fazolový salát
Kořeněná panenka ve slanině
Rýže se zelím a mletým masem
Super tenké těsto na pizzu
Výborný těstovinový salát s vejcem
Jemná bylinková nádivka s mandlemi
Klasický mazanec
Velikonoční beránek z třeného těsta
Velikonoční nádivka s cuketou
Plněná sekaná pečeně II.
Velikonoční brownies
Polský velikonoční bílý boršč
Velikonoční jidáše
Pečené kuře s nádivkou