Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Po šlehačce to nesklouzne, ale musí to být klasické smetana na šlehání ušlehaná se ztužovačem šlehačky.
zajimalo by mne,jestli to po te slehacce neklouze.aby to pri jidle neutikalo a nebyly jsme vic upatlani nez pochutnani.dekuji predem.zajimave
Je to tak vynikajici moucnik, sice smoc sladky, ale bozsky.
Tak tohle vyzkousim jen kvuli tomu zajimavemu nazvu a dam vedet jak nam japonsky vitr zachutnal:-))
Babiččiny rarášky
Šťáva z malin, jahod apod.
Pumpkin Soup - Dýňová polévka
Čokoládový Baileys
Kuřecí řízky s klobáskou (v alobalu)
Karamelový koláč
Babiččino kuře na šunce
Švestkové (třešňové) šátečky s…
Celerové karbanátky (sekaná)
Kuře na paprice
Chřestové Caprese
Whisky krkovice s opečenými bramborami
Grilovaný chřest s pečenými bramborami
Pampeliškový med II.
Mandlový koláč s rebarborou
Rozkvetlý chléb
Mac and cheese s chřestem a hráškem
Slaný chřestový koláč