Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Po šlehačce to nesklouzne, ale musí to být klasické smetana na šlehání ušlehaná se ztužovačem šlehačky.
zajimalo by mne,jestli to po te slehacce neklouze.aby to pri jidle neutikalo a nebyly jsme vic upatlani nez pochutnani.dekuji predem.zajimave
Je to tak vynikajici moucnik, sice smoc sladky, ale bozsky.
Tak tohle vyzkousim jen kvuli tomu zajimavemu nazvu a dam vedet jak nam japonsky vitr zachutnal:-))
Tvarohový koláč s jahodami
Zapékané plněné brambory
Zeleninový salát s lososem
Muffinky
Nakládaný hermelín VI.
Losos grilovaný na cedrovém prkénku
Podzimní jablečný (hruškový) koláč s…
Pečená dýně (velice chutná)
Cuketová pomazánka
Holandský řízek a šťouchané brambory
Mrkvový koláč s ricottou
Dokonale šťavnatá vepřová pečeně
Jihočeská „pucková“ polévka
Křupavý jarní salát
Kachní prsa s nudlovým salátem
Krtkův dort
Palačinky se šunkou a vejci
Asijské nudle s restovanou zeleninou