Maso nakrájíme na nudličky, mouku, sůl a pepř smícháme a maso v něm obalíme. Oloupané cibule nakrájíme na tenká kolečka. V kastrolu zahřejeme máslo, kousky masa na něm opečeme(zprudka). Pak snížíme teplotu, přidáme cibuli a opečeme ji do zlatova. Vmícháme papriku, zalijeme vývarem a smetanou a na mírném ohni dusíme. Ke konci přidáme kečup a omáčku dosolíme a dopepříme podle chuti.
2
Vhodné přílohy jsou bramboty, těstoviny nebo rýže.
Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Komentáře k receptu
Aneta
|7. 12. 2010 21:06
0,13L a 1/8L?? S převody mám trochu problém a tohle jsme si teda musela nechat převézt od chytřejšího.
0,13L smetany = 130ml, 1/8L masoxu = 125ml?? :-$ Jinak to zítra zkusím, tak doufám... :-\
Kateřina Šimková
|20. 5. 2009 18:16
V podstatě je to vepřové na paprice s trochou kečupu navíc :o) Ale dobré.
eva gregorová
|30. 1. 2008 20:36
tento recept je absolutně vynikající:-) celá rodina baští ikdyž už nemůže, jen to chce trochu víc soli, přidala jsem i pálivou papriku, variace záleží na každém podle chuti - s hranolkami to jde taky, ale opravdu doporučuji!!!