V pekáčku osmahneme 2 nakrájené pórky, přidáme hovězí maso na kousky a smažíme, dokud se maso nezatáhne (krátce). Posypeme červenou paprikou, vegetou a podlijeme vodou. Poté dáme do trouby na 250 °C na 1 hodinu.
Podělte se s přáteli o recept
Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!
Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Komentáře k receptu
Dakšin Arudábí
|30. 12. 2006 10:06
Je to docela dobrý recept,ale my ho známe protože jsme z Albáni
Jana Rušidi
|17. 10. 2006 16:36
Je to albánský recept a jako příloha se podává bílý chléb.
Jana z VM
|17. 10. 2006 09:11
A co dál ? A s čím je to nejlepší? Prosím o doplnění receptu.