Domácí majonézu si vyrobíte velmi rychle a snadno. Pokud máte rádi pikantní chuť papriček jalapeňo, můžete je přidat i do majonézy.
RADA: VIDEO, jak připravit majonézu bez vajec
RADA: Chci si koupit aktuální číslo nebo předplatit časopis F.O.O.D.
Majonéza burská
Majonéza ze zakysané smetany
Majonéza bez vajec
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Vepřové maso s hráškem na smetaně
Bramborová musaka
Špagety alla puttanesca
Achillova pikantní křidýlka
Špagety z pánve
Jablečný rozvar (povidla, přesnídávka…
Sýrovo-smetanové zapékané řízky
Kefírovo-kokosové řezy: Eskymo po…
Povidlové šátečky
Tarte tatin s řepou a cibulí
Zelňačka s klobásou
Kachní paštika
Šmyklavé (klouzavé) budějovické…
Šneci z listového těsta se slaninou a…
Závin se zelím a uzeným masem
Hruškový crumble s perníkem
Banánové lívance s kokosem a jablky
Pečené bramborové lupínky