Zapékané jahody
Jahody Romanoff
Jahody s bílou čokoládou
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
sracka :-|
já myslím, že je to příliš sladké.. A taky s tou stopkou zo není uplě ok řešení-stačí vidličky na fondue
Zkoušela jsem, ale nápoj neztuhl. Karamel se přece nedělá z moštu, ale pouze z cukru a pár kapek vody!!
Zapékané plněné brambory
Chobotnice po athénsku
Františky
Tvarohový makovec
Borůvkový koláč IV.
Jablečný povidlovník - mokrý koláč
Čokoládový fondán - chocolate fondant
Švestkový rozvar (marmeláda) na…
Kuřecí srdíčka - pečená
Pečená zelenina s kuskusem
Česnečka
Restovaná zelenina s kuřecím masem
Palačinka z trouby s karamelizovaným…
Vepřové s mrkví, hráškem a…
Čokoládová roláda s lehkým krémem a…
Polévka z červené čočky
Mexický hrnec s rýží
Zimní minestrone