Zapékané jahody
Jahody Romanoff
Jahody s bílou čokoládou
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
sracka :-|
já myslím, že je to příliš sladké.. A taky s tou stopkou zo není uplě ok řešení-stačí vidličky na fondue
Zkoušela jsem, ale nápoj neztuhl. Karamel se přece nedělá z moštu, ale pouze z cukru a pár kapek vody!!
Pórková polévka s drožďovými knedlíčky
Květáková polévka II.
Krupicovo-tvarohový koláč s ovocem
Bábovka s mákem z Vídeňské kavárny
Plněné papriky v rajčatové omáčce
Drobenkový mazanec (bochánek)
Jablečný závin z listového těsta
Avokádovo-bazalkové pesto
Pravý vídeňský řízek podle šéfkuchaře…
Rychlá mexická fazolová polévka
Podzimní houbovka s dýní
Hruškový crumble s perníkem
Hovězí pečeně s houbami
Mexická tortilla se zelným salátem
Halloweenské cupcakes ala netopýři
Zelňačka s klobásou
Kefírový koláč s jablky a čokoládovou…
Topinky s houbami a čedarem