Zapékané jahody
Jahody Romanoff
Jahody s bílou čokoládou
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
sracka :-|
já myslím, že je to příliš sladké.. A taky s tou stopkou zo není uplě ok řešení-stačí vidličky na fondue
Zkoušela jsem, ale nápoj neztuhl. Karamel se přece nedělá z moštu, ale pouze z cukru a pár kapek vody!!
Bramborové pusinky (1922)
Slavnostní špenátová roláda s lososem
"Wiener Schnitzel" á la šéfkuchař
Vepřová pečeně Robert
Slaný řecký koláč
"Piña Colada" ananasovo-kokosové řezy…
Tudelská zeleninová polévka
Salát z grilované červené řepy s…
Kynuté buchty z remosky
Krůtí špízy yakitori
Třešňový kompot
Citronové orzo se špenátem
Hrnková bublanina s třešněmi
Mexická kuřecí polévka
Rybízový mřížkový koláč s tvarohem
Aperol Spritz
Kelímkový jogurtový koláč s ovocem
Klasický burger