Zapékané jahody
Jahody Romanoff
Jahody s bílou čokoládou
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
sracka :-|
já myslím, že je to příliš sladké.. A taky s tou stopkou zo není uplě ok řešení-stačí vidličky na fondue
Zkoušela jsem, ale nápoj neztuhl. Karamel se přece nedělá z moštu, ale pouze z cukru a pár kapek vody!!
Zapečené filé po cikánsku
Bramborový kuba
Malínský špaček od sestry Ireny
Trojbarevný koláč naší babičky
Asijská křupavá kachní prsa s lívanci…
Soté z vepřového masa
Palačinkový koláč s jablky a pudinkem
Jogurtové muffiny
Bramborovo-cuketová polévka jednoduše…
Čočkové ragú
Linecké cukroví krok za krokem
Čokoládové crinkles
Vosí hnízda
Svařák
Vanilkové rohlíčky VI.
Klasický recept na polevu na perníčky
Masarykovo cukroví
Perníčky