Zapékané jahody
Jahody Romanoff
Jahody s bílou čokoládou
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
sracka :-|
já myslím, že je to příliš sladké.. A taky s tou stopkou zo není uplě ok řešení-stačí vidličky na fondue
Zkoušela jsem, ale nápoj neztuhl. Karamel se přece nedělá z moštu, ale pouze z cukru a pár kapek vody!!
Nudlová polévka s mrkví
Houbové karbanátky III.
Krevety středozemí
Nejjednoduší rohlíky z domácí pekárny
Tvarohový krém s třešněmi a meruňkami
Dvoubarevný roládový pařížský dort
Jablečné nebo hruškové pyré (rozvar) …
Bramborovo-žampionová polévka na dva…
Naložená kuřecí křídla
Svíčková na smetaně s karlovarským…
Tradiční bramborový salát
Vánočka ze šesti pramenů
Pravý staročeský smažený kapr
Štědrovečerní rybí polévka
Pavlova s granátovým jablkem a…
Sýrové kuličky
Šneci z listového těsta se slaninou a…
Čerstvé kimchi