Pomoučíme si vál. Těsto rozdělíme na půlky (z každé půlky bude jeden štrůdl). Těsto rozválíme a posypeme rozdrcenýma piškotama. Nahoru klademe asi do tří či čtyř řad jahody (celé nebo půlky).
2
Jahody polijeme rozpuštěnou čokoládou a posypeme kokosem. Vše zamotáme do štrůdlu. Štrůdl dáme na plech (nejlépe na papír na pečení). Pečeme asi při 150 - 160 stupních.
Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Komentáře k receptu
Michaela Denková
|19. 8. 2009 08:54
Pro martinu maškovou: právě kokos a především piškoty by měly zabránit protékání šťávy z jahod případně čokolády. Zkuste rozdrcených piškotů příště přidat více...
martina maškova
|30. 6. 2009 12:51
Jahody pustily dost šťavy a nebylo to ono,příště zkusím přídat vařený pudink.