• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Džemy a marmelády Okurky Recepty z cukety
  • Recepty.cz
  • Jahodový dort nebo řezy - nepečený
Napište svůj komentář k receptu

Jahodový dort nebo řezy - nepečený

autor: recepty73
0.0
moje hodnoceni
4.7
hodnotilo: 39
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Jahodový dort nebo řezy - nepečený
Jahodový dort nebo řezy - nepečený
Jahodový dort nebo řezy - nepečený
Jahodový dort nebo řezy - nepečený
Jahodový dort nebo řezy - nepečený
Jahodový dort nebo řezy - nepečený
Jahodový dort nebo řezy - nepečený
5fotografií
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 1500
      g jahody
    • 200
      g cukr krupice dle chuti, cca
    • 300
      g piškoty cca
    • 2
      ks vanilkový pudink
    • 100
      ml voda
    • olej nebo máslo na potření formy s průměrem nad 23 cm
  • Dozdobení:
    • šlehačka
    • zakysaná smetana
    • jahody

Postup přípravy receptu

1
Jahody (bez stopek a omyté) dáme do hrnce, hrubě rozmačkáme a krátce povaříme. Osladíme podle vlastní chuti a sladkosti jahod. Ve studené vodě rozmícháme vanilkové pudinky, které za stálého míchání vlijeme do jahod a povaříme dle návodu na obalu.
2
Formu si vymažeme zlehka tukem, dno vyskládáme vrstvou jahod a zalijeme částí jahodového pudinku, který uhladíme. Opět vyskládáme piškoty, zalijeme pudinkem... Poslední vrstvu děláme jahodovou. Dort necháme vychladnout a dáme do chladna proležet, nejlépe přes noc.
3
Po rozležení nakrájíme a podáváme. Jednotlivé porce na talířku dle chuti dozdobíme šlehačkou, kopečkem zakysané smetany nebo čerstvou jahodou.
4
Pokud nemáme dortovou formu, můžeme takto naplnit i vyšší pekáček.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Nepečený jahodový dort

Nepečený jahodový dort

Nepečený jahodový dort

Nepečený jahodový dort

Jahodový patrový dort

Jahodový patrový dort

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • image | 27. 6. 2016 15:18

    luxusni <3

  • Dana Urbanová | 26. 6. 2015 11:04

    Několik let dělám stejně jablkový dort. Jahodový jsem zkusila poprvé a nezklamal, je také výborný a osvěžující. Děkuji.

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Dezerty Dorty Zákusky Nejlepší dezerty
Moučníky Nepečené Zákusky Dorty Řezy Dezerty Dopolední svačina Svačina Večeře Vaření Chlazení Dietní Děti Vegetariáni Narozeniny Výjimečný den Oslava Návštěva Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Cukr krupice Jahody Olej Piškoty Šlehačka Vanilkový pudink Voda Zakysaná smetana
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Špenátové lasagne

Špenátové lasagne

Zapečená vepřová panenka v listovém těstě

Zapečená vepřová panenka v listovém…

Scones

Scones

Výborná kefírovka

Výborná kefírovka

Penne con polo

Penne con polo

Polévka z uzeného stehýnka

Polévka z uzeného stehýnka

Vdolky s jablečným rozvarem

Vdolky s jablečným rozvarem

Krkonošský hubník

Krkonošský hubník

(nejen) Hořčicové řízky

(nejen) Hořčicové řízky

Doporučujeme

70 minut
Holandský řízek a šťouchané brambory

Holandský řízek a šťouchané brambory

60 minut
Znojemské okurky

Znojemské okurky

30 minut
Plněné papriky podle časopisu F.O.O.D.

Plněné papriky podle časopisu F.O.O.D.

60 minut
Domácí rybízová marmeláda

Domácí rybízová marmeláda

45 minut
Masové špízy s bramborami

Masové špízy s bramborami

50 minut
Rychlý borůvkový koláč

Rychlý borůvkový koláč

45 minut
Pikantní čatní z meruněk

Pikantní čatní z meruněk

50 minut
Bramborový koláč se zeleninou

Bramborový koláč se zeleninou

30 minut
Zapečené těstoviny se zeleninou a houbami

Zapečené těstoviny se zeleninou a…

Poslední sledované recepty

315
Bramborový knedlík podle norem
Bramborový knedlík podle…
181
Kynutý švestkový závin (štrůdl)
Kynutý švestkový závin …
94
Kachna s fíkovým zelím
Kachna s fíkovým zelím
78
Domácí jablečný závin (štrůdl)
Domácí jablečný závin …
66
Jednoduchá rajská omáčka
Jednoduchá rajská omáčka

Zajímavé články

Zavařte si meruňky: Máme recepty na domácí zavařeninu, kompot i čatní
Zavařte si meruňky: Máme recepty na domácí…
Letní koláče podle celebrit: Vyzkoušejte recept Jiřiny Bohdalové, Laďky Něrgešové nebo Haliny Pawlowské
Letní koláče podle celebrit: Vyzkoušejte recept…
Nejlepší nakládané okurky: Vsaďte na tradiční znojemský lák
Nejlepší nakládané okurky: Vsaďte na tradiční…
Velký rybízový speciál: Rady, jak rybíz zamrazit, zavařit, a recepty na rybízové koláče a další moučníky
Velký rybízový speciál: Rady, jak rybíz zamrazit,…
Nevíte, co s úrodou cuket? Vyzkoušejte těchto 6 chutných receptů
Nevíte, co s úrodou cuket? Vyzkoušejte těchto 6…
AHA.cz Národní ostuda! Jde o Karla Gotta (†80)

Národní ostuda! Jde o Karla Gotta (†80)

Mimibazar Proč je obtížné přijmout kompliment a jak na to vyzrát?

Proč je obtížné přijmout kompliment a jak na to vyzrát?

Dáma.cz Povislé paže: Co je způsobuje a jak s tím bojovat?

Povislé paže: Co je způsobuje a jak s tím bojovat?

Blesk pro ženy Jeden z posledních večírků ve Varech: Kdo odhalil víc, než bylo třeba?

Jeden z posledních večírků ve Varech: Kdo odhalil víc, než bylo třeba?

Ženy.cz Mezi dvěma muži: Jak vybrat toho pravého pro život

Mezi dvěma muži: Jak vybrat toho pravého pro život

Blesk.cz Misska Tomanová ukázala své »hnízdo«: Bydlím v kuchyni!

Misska Tomanová ukázala své »hnízdo«: Bydlím v kuchyni!

SportRevue.cz FOTO: Pro šmíráky. 28 sexy (ex)sportovkyň, které můžete sledovat na Twitteru

FOTO: Pro šmíráky. 28 sexy (ex)sportovkyň, které můžete sledovat na Twitteru

Maminka.cz Máma, která nechala svému synovi odstranit laserem obrovské mateřské znaménko, sklidila krutou kritiku

Máma, která nechala svému synovi odstranit laserem obrovské mateřské znaménko, sklidila krutou kritiku

Blesk Horoskopy Prázdniny podle znamení horoskopu: Panna chce poznávat kulturu, Střelec miluje adrenalin a exotiku

Prázdniny podle znamení horoskopu: Panna chce poznávat kulturu, Střelec miluje adrenalin a exotiku

Další doporučené recepty:

Jahodový (ovocný) pohár
Jahodový (ovocný) pohár
Jahodový dort - krémový
Jahodový dort - krémový
Jahodový dort III.
Jahodový dort III.
Jahodový dort s myškami
Jahodový dort s myškami
Jahodový dort s tvarohem a želé
Jahodový dort s tvarohem a želé
Jahodový dort s želatinou
Jahodový dort s želatinou
  • Recepty.cz
  • Jahodový dort nebo řezy - nepečený
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact