• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Džemy a marmelády Okurky Recepty z cukety
  • Recepty.cz
  • Jahodový dort nebo řezy - nepečený
Napište svůj komentář k receptu

Jahodový dort nebo řezy - nepečený

autor: recepty73
0.0
moje hodnoceni
4.7
hodnotilo: 39
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Jahodový dort nebo řezy - nepečený
Jahodový dort nebo řezy - nepečený
Jahodový dort nebo řezy - nepečený
Jahodový dort nebo řezy - nepečený
Jahodový dort nebo řezy - nepečený
Jahodový dort nebo řezy - nepečený
Jahodový dort nebo řezy - nepečený
5fotografií
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 1500
      g jahody
    • 200
      g cukr krupice dle chuti, cca
    • 300
      g piškoty cca
    • 2
      ks vanilkový pudink
    • 100
      ml voda
    • olej nebo máslo na potření formy s průměrem nad 23 cm
  • Dozdobení:
    • šlehačka
    • zakysaná smetana
    • jahody

Postup přípravy receptu

1
Jahody (bez stopek a omyté) dáme do hrnce, hrubě rozmačkáme a krátce povaříme. Osladíme podle vlastní chuti a sladkosti jahod. Ve studené vodě rozmícháme vanilkové pudinky, které za stálého míchání vlijeme do jahod a povaříme dle návodu na obalu.
2
Formu si vymažeme zlehka tukem, dno vyskládáme vrstvou jahod a zalijeme částí jahodového pudinku, který uhladíme. Opět vyskládáme piškoty, zalijeme pudinkem... Poslední vrstvu děláme jahodovou. Dort necháme vychladnout a dáme do chladna proležet, nejlépe přes noc.
3
Po rozležení nakrájíme a podáváme. Jednotlivé porce na talířku dle chuti dozdobíme šlehačkou, kopečkem zakysané smetany nebo čerstvou jahodou.
4
Pokud nemáme dortovou formu, můžeme takto naplnit i vyšší pekáček.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Nepečený jahodový dort

Nepečený jahodový dort

Nepečený jahodový dort

Nepečený jahodový dort

Jahodový patrový dort

Jahodový patrový dort

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • image | 27. 6. 2016 15:18

    luxusni <3

  • Dana Urbanová | 26. 6. 2015 11:04

    Několik let dělám stejně jablkový dort. Jahodový jsem zkusila poprvé a nezklamal, je také výborný a osvěžující. Děkuji.

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Dezerty Dorty Zákusky Nejlepší dezerty
Moučníky Nepečené Zákusky Dorty Řezy Dezerty Dopolední svačina Svačina Večeře Vaření Chlazení Dietní Děti Vegetariáni Narozeniny Výjimečný den Oslava Návštěva Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Cukr krupice Jahody Olej Piškoty Šlehačka Vanilkový pudink Voda Zakysaná smetana
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Oběd z papiňáku

Oběd z papiňáku

Coleslaw - podzimní vitamíny

Coleslaw - podzimní vitamíny

Tvarohová štola s rozinkami

Tvarohová štola s rozinkami

Chřestový krém - polévka

Chřestový krém - polévka

Přírodní vepřové maso

Přírodní vepřové maso

Šťavnatá ryba s voňavým bramborem

Šťavnatá ryba s voňavým bramborem

Kokosová rýže se skořicí

Kokosová rýže se skořicí

Marinovaná červená řepa - sladkokyselá

Marinovaná červená řepa - sladkokyselá

Masová minutka s hráškem

Masová minutka s hráškem

Doporučujeme

25 minut
Topinky s pestem, rajčaty a mozzarellou

Topinky s pestem, rajčaty a…

60 minut
Znojemské okurky

Znojemské okurky

30 minut
Plněné papriky podle časopisu F.O.O.D.

Plněné papriky podle časopisu F.O.O.D.

60 minut
Domácí rybízová marmeláda

Domácí rybízová marmeláda

45 minut
Masové špízy s bramborami

Masové špízy s bramborami

50 minut
Rychlý borůvkový koláč

Rychlý borůvkový koláč

45 minut
Pikantní čatní z meruněk

Pikantní čatní z meruněk

50 minut
Bramborový koláč se zeleninou

Bramborový koláč se zeleninou

30 minut
Zapečené těstoviny se zeleninou a houbami

Zapečené těstoviny se zeleninou a…

Poslední sledované recepty

31
Houbové flíčky / houbofleky
Houbové flíčky /…
23
Rajčatový salát III.
Rajčatový salát III.
20
Kýta v žampionové omáčce
Kýta v žampionové omáčce
19
Dýňová tortila
Dýňová tortila
18
Výborná chlebíčková pomazánka
Výborná chlebíčková…

Zajímavé články

Neuvěřitelné tečkované dorty: Amatérská cukrářka si techniku zdobení vymyslela úplně sama!
Neuvěřitelné tečkované dorty: Amatérská cukrářka…
Jak mažete máslo na chleba? Známý psycholog prozradil, co to vypovídá o vaší osobnosti
Jak mažete máslo na chleba? Známý psycholog…
Zavařte si meruňky: Máme recepty na domácí zavařeninu, kompot i čatní
Zavařte si meruňky: Máme recepty na domácí…
Letní koláče podle celebrit: Vyzkoušejte recept Jiřiny Bohdalové, Laďky Něrgešové nebo Haliny Pawlowské
Letní koláče podle celebrit: Vyzkoušejte recept…
Nejlepší nakládané okurky: Vsaďte na tradiční znojemský lák
Nejlepší nakládané okurky: Vsaďte na tradiční…
AHA.cz Dcera Munzarové o pozůstalosti po Hlaváčové: A seš si jistá, babi?

Dcera Munzarové o pozůstalosti po Hlaváčové: A seš si jistá, babi?

Mimibazar Proč je obtížné přijmout kompliment a jak na to vyzrát?

Proč je obtížné přijmout kompliment a jak na to vyzrát?

Dáma.cz Nevkusné devadesátky: Seriály, kapely, jídlo i móda, za které se dodnes stydíme

Nevkusné devadesátky: Seriály, kapely, jídlo i móda, za které se dodnes stydíme

Blesk pro ženy Denní horoskop na pondělí 14. 7. 2025: Komu dnes půjde práce od ruky a kdo dostane zajímavou nabídku?

Denní horoskop na pondělí 14. 7. 2025: Komu dnes půjde práce od ruky a kdo dostane zajímavou nabídku?

Ženy.cz Mezi dvěma muži: Jak vybrat toho pravého pro život

Mezi dvěma muži: Jak vybrat toho pravého pro život

Blesk.cz Devět let po smrti Bořka Šípka (†66): Z jeho skláren je sklad autodílů!

Devět let po smrti Bořka Šípka (†66): Z jeho skláren je sklad autodílů!

SportRevue.cz 15 nejpopulárnějších sportů na světě. Lední hokej v popředí nehledejte

15 nejpopulárnějších sportů na světě. Lední hokej v popředí nehledejte

Maminka.cz GALERIE: Mamince se narodila čtyřčata, z nichž dcery jsou jedna jednovaječná dvojčata a synové druhá!

GALERIE: Mamince se narodila čtyřčata, z nichž dcery jsou jedna jednovaječná dvojčata a synové druhá!

Blesk Horoskopy Horoskop na další týden: Kdo potká osudovou lásku a koho potrápí zdraví?

Horoskop na další týden: Kdo potká osudovou lásku a koho potrápí zdraví?

Další doporučené recepty:

Jahodový (ovocný) pohár
Jahodový (ovocný) pohár
Jahodový dort - krémový
Jahodový dort - krémový
Jahodový dort III.
Jahodový dort III.
Jahodový dort s myškami
Jahodový dort s myškami
Jahodový dort s tvarohem a želé
Jahodový dort s tvarohem a želé
Jahodový dort s želatinou
Jahodový dort s želatinou
  • Recepty.cz
  • Jahodový dort nebo řezy - nepečený
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact