Tímto originálním koláčem si získáte jak rodinu, tak případné hosty. Vynikající chuti jahod a rebarbory v drobenkovém těstě totiž nikdo neodolá. Podávejte s vaším oblíbeným čajem nebo kávou a zážitek bude dokonalý.
RADA: Jak na domácí máslo
RADA: Další skvělé rebarborové koláče
RADA: 5 vychytávek, které využijete nejen při pečení slakého
Jahodový koláč
Jahodový koláč (buchta) s tvarohovým…
Jahodový koláč z podmáslí (kefíru)
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Mleté maso s kysaným zelím
Domácí kečup
Jarní polévka s krupicovými nočky
Ovocný koktejl
Králík s hříbkovou omáčkou a jalovcem
Karbenátky po našem
Kus Kus (Cous Cous)
(nejen) Tuňáková směs s mozzarellou
Rychlé červené kari s krevetami
Cibulačka s toasty
Česneková pomazánka se sýrem
Čočka s bylinkami a uzeným masem
Šneci z listového těsta se slaninou a…
Kuřecí kousky ve slanině
Zelňačka s klobásou
Chlebíčky s ančovičkami
Sýrové kuličky
Panna cotta s granátovým jablkem